Ludzie , blagam ... Najbardziej rozwala mnie stwierdzenie , ze przesiaduja tam same cpuny , pijacy i tego typu ludzie ...
Najlepiej wrzucic wszystkich do jednego worka ... Jako osoba korzystajaca z tego miejsca na codzien , powiem , ze osoby jezdzace na tym obiekcie , nigdy nie korzystaja z niego pod wplywem zadnych srodkow odluzajacych . Okej , czasem jedno piwo z kolegami mozna wypic , tak ? Kto tego nie robi ? Ale zeby od razu wyzywac nas od cpunow ? Nie powiem , poczulem sie obrazony tym stwierdzeniem . Najpierw przejdzcie sie tam , zobaczcie KTO tam cokolwiek bierze , wtedy mozemy porozmawiac na ten temat ...
Czy to nasza wina , ze przychodza tam tacy , a nie inni ludzie ? Tak na prawde , nie mamy na to zadnego wplywu . Uwazam , ze wszyscy skejterzy i rowerzysci wykazuja sie tam na prawde spora kultura , kazdy z nas wie , ze to miejsce zrobione dla nas , szanujemy je .
A z tymi wszystkimi 'cpunami' mamy sobie radzic na wlasna reke ? Powodzenia ...
Nie wyobrazam sobie Polic bez skejtparku . Dopiero po zburzeniu bedzie gadanie , jaka to niedobra mlodziez , halasuja na ulicach . Nie dostrzegam zadnych pozytywow w tym przedsiewzienciu . Ale coz , wiem , ze moja wypowiedz niczego w tej sprawie nie zmieni ... Bynajmniej mialem okazje wytlumaczyc co niektorym , ze jezdzacy na SP widza w tym jakas swoja pasje , mysle ze jest to o wiele lepsze , niz siedzenie calymi dniami pod blokiem ... Wlasnie w takich miejscach zrobcie najpierw porzadek ... zmieniloby to o wiele wiecej , niz burzenie skejtparku ... Pozdrawiam polickie wladze .
PS. A co do zalozyciela tematu , Malwy ... okej , podjela/podjal sie zalozenia takiego tematu , ale poziom Jej/Jego wypowiedzi mnie dobija ... Nie ma sie co dziwic , ze inni maja nas pozniej za ...hm , 'niedoksztalconych ludzi ' . [bez urazy ;] ]