Nie wiem jak to jest z tym regulaminem?
Jak mi ktoś uwagę zwraca na popełnione błędy to wszystko Ok- udało, choć w części ośmieszyć się Jurgensona ?
A jak ja zwróciłem uwagę szanownej Eli mądralińskiej, ze każdy Jej post mija się z językiem polskim i Word ma, co robić -to admin. Mnie wykasowuje?
Rozumiem, że Ela to taka dodatkowa deska ratunku do upadającej moralności naszego Burmistrza i jego małego pomocnika, ale w końcu niech zacznie rozpoczynać zdania z dużej litery.
mam w zwyczaju przejmować się głosami anonimów.
Dla mnie jesteś również anonimowy, a poza tym, co za różnica czy Ja nazywam się, Diakun, Pisański, Kwaśniewski czy Stalin, czy jeżeli Yak cos napisał to jest to ok,bo napisał to Yak ? -Zastanów się, po co głos zabierasz na forum -dla nazwisk,czy w temacie?,To właściwie juz świadczy o Tobie, że w niektórych tematach nie powinieneś zabierać głosu -bo ich nie rozumiesz.
Nie wiem, dlaczego ale pomyślałem sobie, że tu na forum brakuje jeszcze wypowiedzi naszego Proboszcza,uważam, że powinien zostać zaangażowany, jego wiedza i szacunek mieszkańców, byłby bardzo pomocny, a przede wszystkim jego zdanie na temat obecnej władzy.
Kolego -
C80 Skoro jesteś tak bardzo za przestrzeganiem regulaminu-to, dlaczego publicznie używasz wulgarnych słów?, Czy na ten temat nie ma nic w regulaminie?
Czemu żaden z obecnych tu administratorów stara się tego nie dostrzegać?
Przecież to jest Farsa, jeżeli jednemu zwraca się uwagę,innych wywala z forum a Tych używających wulgaryzmów pozostawia bezkarnie i toleruje.
Będziecie mogli robić dowolny burdel
To jest uznawane powszechnie za wulgaryzm.
Może warto post wykasować,żeby nie świecił przykładem dla innych a koledze C80 w celach wychowawczych zwrócić uwagę -nie trzeba go wyrzucać. pozdrawiam Ele