OK... a więc zgodnie z wczesniejszymi ustaleniami z Administracją:
Czyli jeśli te wszystkie zebrane zastrzeżenia zamieszczę w tym wątku ---> http://forum.police.info.pl/viewtopic.php?t=4002 to będą wzięte pod uwagę? Nie sądzę.... no ale może wyprowadzisz mnie z błędu;-)
Jeśli będą uzasadnione, konstruktywne i kulturalne to tak.
Na dziś jeden punkt (na dziś tylko jeden bo dopiero z roboty wróciłem a rano znow trza tyrać)
Dysleksje, to po pierwsze, po drugie też mam i żyje i rozwijam się całkiem normalnie, ponadto jestem piękny i inteligentny...
Co do tematu, proszenie o pomoc na forum mija się z celem. Głównym powodem jest fakt, iż występują w tej materii naciągacze. Także, jeśli ops i inne ośrodki nie udzielają Ci pomocy, znaczy iż masz wystarczająco środków na utrzymanie rodziny i pomoc jest Ci zbędna. No i zamiast szukać i prosić o pomoc - lepiej zakasać rękawy i wziąć się za pracę.
No tak, ale w końcu żyjemy w kraju socjalistycznym, więc MI się należy, bo MI nie wyszło.
Nie chciałem tu odpisywać, ale Twoje orty mnie do tego zmusiły - mnie którego takie sprawy nie ruszają. Gwoździem do trumny było chowanie się za "dyslekcją"...
Czyli tak jak śpiewał Kazik Staszewski "jazda do roboty je*ane nieroby" - tylko ładniej w słowa ubrane... i tłumaczone błędami ortograficznymi :| A tak naprawde okazja do wyżycia sie na kimś słabszym przez Pana o znanych radykalnych poglądach. Wypowiedzi innych Userów, po tym poście, mówią ze to nie tylko moje zdanie;]
Ps. Na dziś tyle ale jutro/pojutrze C.D.N. ;-) No ale zainteresowani mogą sie już wypowiedzieć.
Ps2. Offtopy sobie odpuszczę, chociaż za to też można dostać ostrzeżenie..... a pare by się też znalazlo;]