Witam
jeżeli wzywa Pani informatyka non stop do zmiany haseł, zabezpieczeń, to znaczy, że czas najwyższy zmienić informatyka, bo słabo się stara
W razie gdyby Pani chciała je zabezpieczyć "ponownie", proszę napisać wiadomość zwrotną, umówimy się na wizytę i pomogę je zabezpieczyć w prawidłowy sposób.
Obsługuję pół forum, od użytkowników po administratora, pracuję w firmie teleinformatycznej - tak więc rekomendację posiadam ;-)
p.s. to nie musi być wpisywanie źle hasła, może być problem z szyfrowaniem, wszystko zalezy jaki Pani ma router, jakie szyfrowanie, poziom zabezpieczeń, czy sygnał nie nakłada się na kogoś obok itp itd
Temat rzeka
Pozdrawiam
R
Mam taki problem. W domu posiadam 2 komputery stacjonarne, mam stałe łącze internetowe, posiadam też router. Router jest rozdzielony tylko na te dwa komputery a wifi jest zabeczpieczone hasłem. Stałam się posiadaczką tableta, niestety wpisuje hasło wifi i nie działa, to znaczy że znowu jakiś dowcipniś sobie je zlamał i bezkarnie korzysta. A ja niestety nie mogę się dostac. Nie znam się na tym, a wzywanie za każdym razem informatyka jest bez sensu. Czy ktoś mógłby poradzić co zrobić? Tak najprościej. Z gór dziękuje za choćby najmniejszą wskazówkę.