Dianondku, przepraszam na opoźnienie, ale odkąd mam Ampionet to nie mysłe o prędkości:) to mój wynik za 50zl:)
a pozatym, mam problem to dzwonie do Krystiana, a na nastepny dzień o jeszce eska przysyła czy wszystko ok:) poprostu idealnie------dbałośc o klienta, indywidualne podejście, reakcja natychmiastowa na sytuacje problemową........ TERAZ JUŻ WIEM>>>>> CZTERY LATA W ESPOLU TO BYLO BAGNO>>>>>ALE NA MOJĄ PROŚBĘ< BO PODPISAŁEM Z NIMI UMOWĘ........
Czy ktoś kiedyś z espolu z działu technicznego zadzonił, by spytac się czy sytuacja problemowa ustapiła? Czy przez 4 lata chociaż raz ktoś zadzonił? Nikt..... a gdy odemnie do nich telefon był, to siedzieli studenci na umowie zleceniu..... którzy potrafili mówić, tak ma byc i już........ Studenci, którzy nie wiedzieli , że 100KB/s to 800kb/s ---- to była dla nich nowość i pytali mnie skąd taki przelicznik......Żenanda.....
Damondku====== I am happy:) AmpioNet sie sprawdził:) p2p mnie nie interesi.......
ale www i podejście do klienta:) W ampionecie jest stety profesjonalizm:)
Ktoś ma wątpliwości? Napewno agitatorzy tego bagna, w którym cztery lata straciłam....o tym sie juz nie raz przekonałam na tym forum, ale Diamondek jest OKI:)
W espolu miałam 1Mb za 56,90 a tu 3Mb za 50zl:)każdy wie co wybrac należy:)
Na dokładkę Diamondku:)
o godz. 19:28 kiedy szczyt zwala espol na kolana:)