Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] Pizzeria  (Przeczytany 243705 razy)

MorSoMeDzEs85

• Gość
[Police] Pizzeria
« Odpowiedź #315 dnia: Lutego 13, 2010, 20:28:26 »
918523128 proszę bardzo... smacznego ;D

Offline NIKA

• Gaduła
[Police] Pizzeria
« Odpowiedź #316 dnia: Lutego 13, 2010, 20:44:12 »
Desperados. Quatro - no niestety ale już się przejechałam. Moim zdaniem wszystko zależy od tego, kto w danej pizzerii pracuje.
Jak się ludzie przyłożą to jest co zjeść i jak są obrotni to jest w miarę na czas. Jeśli zaś pracują olewatorzy lub ruszają się ja muchy w smole no to efekt ich pracy jest do kitu.
Ciasto skopane, zamówienie też i takie tam ... w końcu pizza sama się nie robi.
Im bardziej chore jest państwo, tym więcej w nim ustaw i rozporządzeń.

Tacyt

Offline Użytkownik

• Rozpisuje się
[Police] Pizzeria
« Odpowiedź #317 dnia: Lutego 14, 2010, 12:01:57 »
A miał już ktoś przyjemność jeść pizze z Klubu nauczyciela?

ewela

• Gość
PIZZA
« Odpowiedź #318 dnia: Lutego 14, 2010, 12:58:34 »
ja osobiscie polecam PALERMO na Wyszyńskiego..!!!
100 % POZYTYW!

herbaciana

• Gość
[Police] Pizzeria
« Odpowiedź #319 dnia: Marca 02, 2010, 19:34:24 »
Cytuj (zaznaczone)
ja osobiscie polecam PALERMO na Wyszyńskiego..!!!
100 % POZYTYW!

w pelni popieram. maja nowa promocje od poniedzialku do czwartku... mozna dobrze zjescw niezlej cenie:)

Offline caarola

• Moderator
  • Gaduła
[Police] Pizzeria
« Odpowiedź #320 dnia: Marca 02, 2010, 19:50:01 »
Cytat: "Użytkownik"
A miał już ktoś przyjemność jeść pizze z Klubu nauczyciela?

Tak, ja dzisiaj! smaczna, dużo dodatków i ciekawe zestawienia:)
Pozbawione interpunkcji i pełne błędów posty to tak, jakbyś postawił piwo w brudnym kuflu z pływającą muchą i mówił, że masz problemy z myciem...

kod-88

• Gość
[Police] Pizzeria
« Odpowiedź #321 dnia: Marca 03, 2010, 06:34:54 »
Palermo na starych policach

Agnes

• Gość
[Police] Pizzeria
« Odpowiedź #322 dnia: Marca 03, 2010, 20:49:25 »
moją ulubioną pizzernią w Policach było palermo(celowo napisane małą literą!!!!) po dostaniu 2 pierogów które takowych nawet nie przypominały a wielkością miały może 14 cm!! dla mnie ten lokal jest spalony.Czekaliśmy na pizzę 50 min po czym dostalismy coś czego nie da sie nazwać a strach było zaglądać do środka! reklamacji nam nie uwzględniono ?! dlaczego nie wiem nie były nawet tknięte a dostawca który miał rzekomo po nie przyjechać zwodził nas 40 min.Tak nie szanuje się stałego klienta!! jak pojechaliśmy do Desperadosa to Panowie śmiali się z owego piroga który znajdował się w kartonie.Nigdy więcej palermo na Wyszyńskiego

Natalia:)

• Gość
[Police] Pizzeria
« Odpowiedź #323 dnia: Marca 03, 2010, 21:18:51 »
Dla mnie wygrywa Palermo na starych Policach.
Fajne promocje, zawsze dużo dodatków :) no i czas oczekiwania nie wielki.

Offline caarola

• Moderator
  • Gaduła
[Police] Pizzeria
« Odpowiedź #324 dnia: Marca 17, 2010, 14:27:02 »
Moi Drodzy,
jako że jestem fanem wszelkiego żarełka pizzerio-pochodnego, to coś Wam powiem;)
Nie ma absolutnie, w całych Policach, nic lepszego niż makarony z Capricorno!!!
Mam już na koncie wersje z łososiem, z gorgonzola, z owocami morza a przed chwila odessałam się od grzybowego... Ten ostatni to jakaś bajka! :D Polecam serdecznie, warto spróbować, mniam!
Pozbawione interpunkcji i pełne błędów posty to tak, jakbyś postawił piwo w brudnym kuflu z pływającą muchą i mówił, że masz problemy z myciem...

Offline Nataleczka

• Gaduła
[Police] Pizzeria
« Odpowiedź #325 dnia: Marca 17, 2010, 14:37:54 »
a gdzie to można kupić zamówić bo z tego co piszesz musi być na prawdę dobre i pokusiłabym się o spróbowanie ??
Bo wolność krzyżami się mierzy,
Historia ten jeden ma błąd!!!
   Ja mówię Hifi Wy mówicie Banda !

dziewczyna

• Gość
[Police] Pizzeria
« Odpowiedź #326 dnia: Marca 17, 2010, 14:57:17 »
http://www.capricorno.com.pl/ to jest strona tej pizzerii ;)

Offline Storczyk

• Wielka Gaduła
[Police] Pizzeria
« Odpowiedź #327 dnia: Marca 17, 2010, 15:42:49 »
Właśnie zamówiłam jak przywiozą i zjem to ocenie czy takie miodzio jak  chwalicie ;D

Offline Opaler

• Gaduła
[Police] Pizzeria
« Odpowiedź #328 dnia: Marca 17, 2010, 16:01:05 »
Co do Palermo na Starych Policach, byl to strzal w 10. Znane miejsce (stary Orion), ladny lokal, mila obsluga. Jest wlasciwie jedyny przyzwoity lokal na Starych Policach, gdzie mozna zjesc w gronie rodziny, kiedys byl Elik na Staszica (kolo starego kosciola), ale teraz sa tam tylko imprezy. Od kiedy otworzono Palermo, wraz z rodzina bylismy tam czesto (okolo raz na tydzien). Moja dziewczyna uwielbia pizze, jadla ja naprawde w wielu miejscach, ale stwierdzila, ze ta z Palermo je przebija. Ja natomiast upodobalem sobie zapiekanke Al Forno. Niestety po jakims czasie, chyba zmienil sie kucharz i jedzenie nie juz juz tak dobre jak kiedys, w zasadzie nie smakuje mi w ogole, wiec teraz tylko czasem wpadamy na promocje (19,99zl za giganta), bo pizza jeszcze jest w miare, a na Nowe Police (z lenistwa) nie chce sie nam chodzic.

Offline caarola

• Moderator
  • Gaduła
[Police] Pizzeria
« Odpowiedź #329 dnia: Marca 17, 2010, 16:14:44 »
Natalia, Storczyk, dajcie znać jak Wasze wrażenia, bo ja popadłam w uwielbienie ;D

Opaler
, kurcze ja się z Tobą nie zgadzam.. Jak otworzyli nowe Palermo to się cieszyłam jak głupi do sera, bo mam 20 metrów drogi ale.. po jakimś czasie pizza zmieniła się w prasowankę bez dodatków, a jak zamówiłam makaron z owocami morza to dostałam parę klusek bez smaku z litrem oleju.. i to było moje ostatnie zamówienie.. bleee...