Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] Dobry klub w Policach?  (Przeczytany 67243 razy)

faecd

• Gość
[Police] Dobry klub w Policach?
« Odpowiedź #105 dnia: Maja 01, 2010, 22:06:10 »
Cytat: "police100"
Szkoda by fakt ten miał wpływ na frekwencję.
hhaha a bedzie mial i to niezla...no chyba, ze same cfaniaki sie zejda to moze ich sie stowka uzbiera ;)

Tak samo mozna by napisac, ze zabito chlopaka pod kosciolem. Hehhhhe ciekawe czy mochery by nie przychodzily na msze :)

Offline Ważniak

• Moderator
  • Weteran
  • Subiektywnie obiektywny
« Odpowiedź #106 dnia: Maja 01, 2010, 23:12:26 »
Cytat: "faecd"
Hehhhhe ciekawe czy mochery by nie przychodzily na msze
Każdego katolika uznajesz za mohera?
Kto kijem walczy, ten wpada w mrowisko.

police100

• Gość
« Odpowiedź #107 dnia: Maja 01, 2010, 23:46:46 »
faecd,

Wydali za remont trochę kasy, da się odczuć. Ciekawe czy tobie było by do śmiechu gdyby to była twoja kasa. Pracuj ze słownikiem ortograficznym.

Offline Kuba

• Administrator
  • Weteran
« Odpowiedź #108 dnia: Maja 01, 2010, 23:49:00 »
Wszelkie powielanie tematu zabójstwa Marcina Ochala, podawanie czyichś danych osobowych bez decyzji sądu o ich ujawnieniu, nawoływanie do linczu itp. będzie od razu nagradzane permanentnym banem, a i niewykluczone są konsekwencje prawne wynikające ze złamania konkretnych przepisów prawa.
Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, zapoznaj się z REGULAMINEM FORUM.

Zachęcam do obserwowania mojego bloga -
Chmielnik Jakubowy

Natalia:)

• Gość
« Odpowiedź #109 dnia: Maja 01, 2010, 23:57:51 »
Zamykać tak bulwersujący temat po prostu śmieszne ludzie to przeżywają chcą porozmawiać np. zorganizować jakieś marsze, zbiórkę pieniędzy to nie na tym forum nie WOLNO rozmawiać o ważnych bardzo trudnych tematach. Żenada więcej tu nie zaglądam.
Od dawna mam dość tej MEGA cenzury.
Możecie teraz sobie mnie nawyzywać oskarżać sądzić co tylko chcecie

Co do Kuby ciesze się że cie nie znam bo musisz być strasznym człowiekiem jak nawet temat stokrotki Cię drażnił, to jest lokalne forum i moim zdaniem ludzie mogą się żalić chwalić cy pytać o co tylko chcą byle by legalne było ;p
Nie wiedziałam gdzie to napisać pisze tu pewnie i tak wspaniały kupa zaraz to usunie

Offline Ważniak

• Moderator
  • Weteran
  • Subiektywnie obiektywny
« Odpowiedź #110 dnia: Maja 02, 2010, 09:29:34 »
Cytat: "Natalia:)"
moim zdaniem ludzie mogą się żalić chwalić cy pytać o co tylko chcą byle by legalne było ;p
A podawanie danych osobowych, nawoływanie do linczu i groźby karalne są nielegalne.
Kto kijem walczy, ten wpada w mrowisko.

Agnes

• Gość
« Odpowiedź #111 dnia: Maja 03, 2010, 09:32:02 »
Wiatm,byłam w Klubie83 na tej imprezie i ja 21 ochroniarzy nie widziałam,płaciłam za bilet nie dostając go kasa poszła w kieszeń ochroniarza za szatnie skasowali mnie 5 zł!!!!!! do baru dopchać sie nie szło ,ceny u każdego barmana inne więc nie wiem jak to jest no i na stronie napisane lokal klimatyzowany (chyba jak drzwi wejściowe otworzą).Ogólnie impreza z dobrym pomysłem ale...1.za dużo ludzi (550) tak podano lokal nie spełnia warunków do przyjęcia tylu gości po 2.ścisk tłok na barach w toaletach -szok!! po 3. ochrony to ja nie widziałam (tylk płacąc za bilet) a niestety na zewnątrz lokalu ktoś powinien  pilnować bo była to impreza masowa. Powyżej 300 osób należy mieć od pozwolenia po bezpieczeństwo załatwione wszystko.Ja tam więcej nie pójdę cenowo mnie rozwalili tzn płacąc u każdego barmana inaczej?żadnych dostępnych cen pod tym względem nic się nie zmieniło.A za bezpieczeństwo odpowiada właściciel i ochrona ,jeżeli sobie nie radzą dzwoni się na policje i nie jest to szykanowanie klubu tylko stwierdzenie faktu.

Offline BRX

• Stały bywalec
« Odpowiedź #112 dnia: Maja 07, 2010, 09:19:25 »
Pewnie w te 21 osób wliczyli szatniarza, babcie klozetową, kelnerki i barmanki. Ja też tego dnia byłem w lokalu i rzeczywiście nie widziałem aby tyle osób pilnowało tam porządku.

wojtekbe

• Gość
« Odpowiedź #113 dnia: Maja 08, 2010, 17:43:40 »
Ochrona to 4 osoby. "bramkarz chowający kasę do kieszeni" to zaufany bileter. szatnia, 1zl za sztukę odzieży. CLUB83 nie posiada strony, więc nie wiem gdzie wyczytałaś, że lokal jest klimatyzowany. różne ceny u barmanów to zapewne niesprecyzowanie zamówienia (różne rodzaje alkoholi itd.) Impreza odbywała się w budynku, poza nim porzadkiem wg. mnie powinna zająć się policja, której niebrakowało na ul Wojska Polskiego przez ten weekend ( dwa piesze patrole, dwa busy i "czarna vectra" ). Właścicie i ochrona sobie radzili, w środku lokalu nie doszło do żadnego incydentu!!

qwe999

• Gość
« Odpowiedź #114 dnia: Maja 09, 2010, 22:04:30 »
Dobrego klubu w Policach nie ma i zapewne długo nie będzie. Klub Nauczyciela? Porażka. K83? Kolejna tania dyskoteka. Jedyne gdzie można posiedzieć to pod arkadami, czasem fajną muzykę puszczą. A tak to zostaje tylko Szczecin. Chociaż Konty chcą zamknąć to nie wiem co wtedy będzie...

Offline Nataleczka

• Gaduła
« Odpowiedź #115 dnia: Maja 09, 2010, 22:31:48 »
i elitarne ELIT też hehe zamykają a Kontrasty super klimat ale mają długi..
Bo wolność krzyżami się mierzy,
Historia ten jeden ma błąd!!!
   Ja mówię Hifi Wy mówicie Banda !

Offline Opaler

• Gaduła
« Odpowiedź #116 dnia: Maja 09, 2010, 22:35:59 »
Cytat: "Nataleczka"
i elitarne ELIT też hehe zamykają a Kontrasty super klimat ale mają długi..

Kontrasty sa rewelacyjne. Bardzo czesto tam sie bawie. Mam nadzieje, ze uda sie cos zrobic, aby taki fajny lokal nie przepadl. Poza Kontami i Slowianinem to w Szczecinie nie ma gdzie wlasciwie porzadnego rocka posluchac (osobiscie gustuje w punku).

police100

• Gość
« Odpowiedź #117 dnia: Maja 09, 2010, 23:01:32 »
Jak widzicie są różne gusty. Nie można dogodzić wszystkim. Dlatego uważam, że może  powinniśmy spróbować coś stworzyć wspólnie. Tydzień ma 7 dni więc może dla każdego coś się znajdzie. Z tego co wiem właściciel clubu 83 jest bardzo otwarty na wszelkie pomysły i sugestie i uwagi. Chce stworzyć coś fajnego, aby w końcu w Policach coś się w tej kwestii zmieniło. Osobiście po imprezie inauguracyjnej miałam pewne uwagi do barmanów i bedąc w sobotę juz ich w pracy nie widziałam. Dlatego może warto zamiast kryć się pod pseudonimami i w kółko wszystko negować i wszystko krytykować skierujcie swoje uwagi i pomysły do odpowiedniich osób. Bo tak to właściwie wszystko idzie w eter.

Offline Opaler

• Gaduła
« Odpowiedź #118 dnia: Maja 09, 2010, 23:04:44 »
Jak widzicie są różne gusty. Nie można dogodzić wszystkim. Dlatego uważam, że może  powinniśmy spróbować coś stworzyć wspólnie. Tydzień ma 7 dni więc może dla każdego coś się znajdzie. Z tego co wiem właściciel clubu 83 jest bardzo otwarty na wszelkie pomysły i sugestie i uwagi. Chce stworzyć coś fajnego, aby w końcu w Policach coś się w tej kwestii zmieniło. Osobiście po imprezie inauguracyjnej miałam pewne uwagi do barmanów i bedąc w sobotę juz ich w pracy nie widziałam. Dlatego może warto zamiast kryć się pod pseudonimami i w kółko wszystko negować i wszystko krytykować skierujcie swoje uwagi i pomysły do odpowiedniich osób. Bo tak to właściwie wszystko idzie w eter.

Masz racje :) Dam sobie reke uciac, ze w Policach jest conajmniej tyle samo osob (o ile nie wiecej) wolacych rocka, niz tych ktorzy sa amatorami techno. Na pewno nie jedna osoba posluchalaby dobrej rockowej muzyki i zatanczyla w pogo (zamiast sie bic, lepiej sie poobijac).

wtrych

• Gość
« Odpowiedź #119 dnia: Maja 09, 2010, 23:07:30 »
Z tego co wiem właściciel clubu 83 jest bardzo otwarty na wszelkie pomysły i sugestie i uwagi.

Zwłaszcza że policja wystąpiła o cofnięcie koncesji na alkohol