A ja wdepnelam w psią kupę w lesie wiele razy, a to dlatego, że obrzeża polickich lasów są doszczętnie zasrane !!! Oczywiście przez psy, nie przez leśne zwierzęta, leśne zwierzęta mają wielką przestrzeń na zalatwianie swoich potzreb, dlatego ciężko w lesie znaleźć inną kupę niż psia. A już na bank dzik nie będzie robił kupy na ścieżce dla spacerowiczów, woli ukryc się gdzieś w krzaczkach.
Tatankas przestań się wreszcie tych lasów czepiać, by psie kupy zobaczyć wystarczy wyjść przed blok. To ty ciągle się tych biednych dzikich zwierząt czepiasz, albo bezpańskich psów i kotów, a taka prawda, że najbardziej zasrywają te co swoich właścicieli mają !!! Kupa bezpańskiego psa czy kota na trawniku to tylko kropkla w morzu kup zwirzaków których wlaścicielom się nie chce schylić i posprzątać.
Ale żeś się mnie uczepiła,jeszcze raz mówię,że sprzątam po swoim psie w mieście i na obrzeżach,w lesie nie będę bo nie mam możliwości.Jak wdepnęłaś kiedyś w psią kupę w lesie,to gwarantuję ci,że to nie mojego rudzielca,a to z takiej przyczyny,że musiałabyś iść głęboko w krzaczory,ona tak jak dzikie zwierzaki-nie zrobi na środku ścieżki,tylko idzie w głąb.
Już ci kiedyś mówiłam,że możesz się ze mną na spacer wybrać i zobaczyć gdzie mój pies łazi,gdzie się załatwia,a gdzie nie i czy sprzątam,czy nie,ja tam się nie wstydzę.
Marshall, to że ktoś ma psa czy innego zwierzaka nie znaczy wcale,że jest brudasem,obraziłeś w tym momencie nie tylko mnie,ale i wielu innych,na pewno nie jedną osobę w twojej rodzinie.Założę się,że to ty masz jakiś problem z utrzymywaniem czystości,bo ja nie mam żadnego.I tak będę się czepiać,jak ktoś wypisuje takie bzdury.Ja się tylko bronię,bo coś takiego jak swoboda istnieje,a przez to,że posiadam zwierzaka niedługo nie będę miała praw przez takich ludzi jak ty,ja ci nie ubliżam i nie życzę sobie,byś ty mi ubliżał.To ja nie zniżę się do twojego poziomu.Siedzę na kompie tyle czasu ile mi się podoba,zresztą nie dłużej od ciebie,może nie mam co robić,a może mam -nic ci do tego,piszę w tym samym stopniu na forum,co ty,a może siadam przy kompie odpocząć od pracy i obowiązków,o tym nie pomyślałeś.