Tak w ogóle u mnie na wsi rozkładu ls nie ma już od zeszłego roku, więc to chyba normalne zjawisko ja zdążyłam się przyzwyczaić.
niestety to się tyczy także miasta Polic , jak pisał
nie ma rozkładów jazdy na Siedleckiej przy rondzie, ani przy MOKu
to niech postawią skrzynki z netem na każdym przystanku to będę sprawdzał (
jak masz czas tak czynnie udzielać się na forum , to chyba nie będzie zbytnim wysiłkiem zerknięcie na strone internetową z rozkładem Ls
Ludzie odwiedzajacy plażę strasznie smiecą wielokrotnie przebywając na nad wodą w Trzebieży widziałem jak plazowicze z premedytacją zżucają papiery na ziemie jak by to było normalne, nie mówiąc już o petach które są żucane nawet do wody.palące sie grilę na plaży też się zdazają,a potem nie wypalony wegiel gdzie ,w piach oczywiście albo do wody,potem trzeba grila umyć oczywiście w zalewie.A ponadto jest zakaz w prowadzania psów,ale tym też się nikt nie przejmuje można spotkać psiaki w wodzie na piasku,a co.Ja sie wcalę nie dziwie że czasem widać smieci czy pełne kosze, ludzie smiecą na potegę .
Prawda , niestety ludzie sami śmiecą , nie szanują czyjeś pracy , a potem narzekają ,że plaża jest brudna , pełno śmieci itp.
Osoby , które dbaja o plażę robią to codziennie i dokładnie , poza tym zawsze można liczyć na ich pomoc , tylko ,że pewna część plażowiczów nie umie tego uszanować, ciekawe czy u siebie w domu też tak mają , bo ich zachowanie świadczy że ich mieszkania wyglądja gorzej niż chlew.