no i chyba p.
tamula82 ma racje w 100 %,,, tak to co pani wyliczyła w kwestii naszego wynagrodzenia jest jawne, ale tego co dotyczy wynagrodzenia związkowców jest tajemnica, a ujawnieni jej spowoduje komplikacje z kontrahentami, normalnie rozbawiło mnie to do łez,,, co do szacunku, no to wie pani na niego trzeba sobie zasłużyć, szacunku nie dostaje się od tak bo się chce, a przez unikanie odpowiedzi na pytanie i zbywanie głupimi frazesami powodują ze ten szacunek i pozytywna opinia o związkowcach oddala się i wtedy proszę się nie dziwić ze opinia pracowników jest tak jak jest, a powiem uczciwie nie jest pozytywna,,, oczywiście uważacie cos innego, ale to jest tylko wasza opinia na wydziałach jest inna, i mówię pani ze jeżeli by było głosowanie o zdjęciu was z etatów w zakładach przeżyliście by szok,,, powiem tak nie mam dostępu do intranetu, jestem szarym pracownikiem jednego z wydziałów produkcyjnych,,, i proszę nie stawić wszystkich pracowników, wszyscy pracownicy są ciekawi jak to jest i jak zejście wynegocjowali temat premii dla was, bo nie zaprzeczy pani ze premie "negocjowaliście",,, co do przyjścia do biura może i przyjdę jak będę miał czas, wiec proszę mieć w pogotowi informacje, na zadane pytania,,,
I pracodawca ma pełną wiedzę nt temat oraz pracownicy poszczególnych wydziałów, działów.
tak zgadza się wiemy co i lie mam zrobić, w kwestii premii,,, tylko nikt nie wiem jak jest u was z premią i jakoś wszystkie związki trzymają to w tajemnicy i za nic nie chcą jej ujawnić
Nawala Pan tu we mnie anonimowo
nie nawalam bezpośrednio w panią nawalam w związki, które już dawno zapomniały do czego są, a wiem ze trudne tematy denerwują, no ale nikt pani nie zmusza do wchodzenia na forum, jest ono dobrowolne,,,