Sprawy techniczne forum > Książka skarg i zażaleń
Plusy i minusy przy postach
Piotrek:
Czy administracja rozważa dodanie opcji oceniania postów? na wykopie bardzo dobrze się to sprawdza. Czytelnik od razu widzi które posty są wartościowe. Ja mam często tak, że widzę jak jakiś użytkownik napisał jakiś post dokładnie tak jak ja bym to ujął, więc zamiast pisania tego w inny sposób chciałbym po prostu dodać plusa to tego postu.
Ważniak:
--- Cytat: "Piotrek" ---Czy administracja rozważa dodanie opcji oceniania postów? na wykopie bardzo dobrze się to sprawdza. Czytelnik od razu widzi które posty są wartościowe. Ja mam często tak, że widzę jak jakiś użytkownik napisał jakiś post dokładnie tak jak ja bym to ujął, więc zamiast pisania tego w inny sposób chciałbym po prostu dodać plusa to tego postu.
--- Koniec cytatu ---
Chyba nie przy tym skrypcie forum, ale nie martw się, już za 5 lat będzie nowy skrypt (chyba, że znów coś się przesunie) :rotfl:
m8z:
Nie wiem czemu ciągle to na przemo siedzi. Jeśli ma być darmowe to są inne darmowe dużo lepsze i dobrze wspierane jak SMF np.
rbk:
m8z, Ty to wiesz, my to wiemy, niestety nie od nas to zależy, za mali jesteśmy ;)
m8z:
Ja nie mogę znaleźć logicznego wytłumaczenia ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej