czarna_301 napisał/a:
zajecia wyrówniujące poziomy nauczania dla dzieci z Loe przygotowyjące do egzaminu gimnazjalnego
musi być rażąco niski poziom nauczania skoro z góry założone są zajęcia dla nich
Rażące to jest to, jak to zmienia się punkt widzenia od punktu siedzenia.
sz napisał/a:
zagadke azotowych banerow nalezy wyjasnic... jak to mozliwe aby zawisly na budynkach szkoly a powiat skasowal za to pieniadze? i wydal je na organizacje otwarcia hali nie wykorzystyjac jednoczesnie pieniedzy unijnych przeznaczonych na otwarcie...
podobno jeden z czlonkow zarzadu oglada nagranie z protestu pod powiatem i zaczyna sie straszenie ludzi bioracych w nim udzial...
tu akyrat sprawa jest jasna właścicielem szkoły jest powiat - nie trafiony argument
A ja nie myślę, że sprawa jest prosta.
Dam Ci przykład z życia wzięty. Twój mąż pracuje (jest to ZS) i każdego miesiąca oddaje Ci (starostwo) calutką wypłatę. Gdy prosi Ciebie o pieniądze, ponieważ ma jakiś wydatek tu mu ględzisz, ile to on Ciebie kosztuje. (jednocześnie zapominając, że kasę z wypłaty Ci co miesiąc oddaje.
egon napisał/a:
Najbardziej o tych co na złość nowej dyrektorce uczniom nie wydali świadectw w sierpniu
a to jest temat dla prokuratury
też tak myślę- pani, która była zmuszana przez nową dyrektorkę do podpisania w połowie września świadectwa datowanego na sierpień (druk ścisłego zarachowania) powinna zgłosić do prokuratury zawiadomienie o zmuszaniu do popełnienia przestępstwa.
Z drugiej zaś strony- kto odpowiada, że w ostatnim tygodniu zapanował w szkole chaos? Debilizmem, albo celowym działaniem było organizowanie konkursu pod koniec sierpnia, a nie np. w maju, jak zazwyczaj się odbywają. A wiesz dlaczego odbył się w sierpniu a nie w maju? Napisz o tym.
Więc kaskada nie broń swoich chlebodawców, ponieważ to oni doprowadzili to tej sytuacji.