No to pojechałaś po Władku... Czyżbyś robiła komuś (konkurentowi) kampanię???
Tak, w szufladzie ukrywam kilka legitymacji partyjnych... Zielonej wśród nich nie ma. A Burmistrza tylko chwalić trzeba? Wybacz moją ignorancję.
Twoja uwaga powinna (moim zdaniem) - jak już to na zarządzających SPPK oraz na ignorancji kierowców.
A podpowiedz wszystkim, kto zarządza SPPK. Bo ja myślałam, że to ludzie z Gryfa - i prezes, i szef przewozów. A Gryfowi szefuje.... nasz Burmistrz Władysław. I skoro swoją twarzą firmuje autobusy jeżdżące pod szyldem SPPK, to pewnie uznał, że mogą być dowodem dobrego zarządzania gminą. Burmistrz ma (a przynajmniej powinien mieć) ogromny wpływ na to, jak działa komunikacja miejska. Ale on przyjął to, co postanowił szczeciński ZDiTM (np. likwidację F, dołożenie do pętli na pl. Rodła przystanków dla trzech linii szczecińskich autobusów, co powoduje, że pasażerowie 107 muszą często wysiadać na skrzyżowaniu, nawet dla 107 i A jest tam za mało miejsca!).
I pewnie jak przestanie boleć to zapomnisz, o wszystkim i wszystkich tych ludziach, o których wspominasz wyżej (starsze osoby oraz niepełnosprawni)
To w psychologii nazywa się chyba projekcją. Nie sądź wszystkich swoją miarą.
Nie wiń za swój ból (współczuję) personalnie osobę, która na pewno pomyślałaby tak jak Ty, o zachowaniu kierowcy.
Policzanka pozdrawia Burmistrza.