Jeśli bielizna to oczywiście, że Szczecin.
Kiedyś był fajny wybór w Fali ale nie wiem czy to nadal aktualne.
Jest też sklep z bielizną Triumph chyba jest to ulica Potulicka. Jest to w tej uliczce, którą idziemy przy więziennym mrze do US. Sklepik na początku tej ulicy, schodzi się do niego schodkami.
Jeśli chodzi o buty to dobrym rozwiązaniem jest szukanie ich najpierw w normalnych sklepach.
Często te np. białe w salonach z sukniami są tandetne.
Zależy jednak też od gustu.
Ja wypożyczałam sukienkę w Policach w salonie Vera (lombard koło biedronki na Wróbla).
Była z koronki ecru i wyszywana złota nitką. Pani na siłę wciskała mi niskie i tandetne buty na dodatek białe bo ecru nie miała i dobrze bo chyba nie chciała bym ich jednak widzieć.
Proponowana cena to 250 zł za coś czego już nigdy bym, nie ubrała!
Okazało się, że kupiłam buty za 100 zł.
I wiecie co?
Były ecru, wysoki obcas jak lubię i wyszywane złotą nitką, wspaniały szpic...
Ślub miałam ponad 3 lata temu.
Buty czasem służą mi do tej pory.
Życzę powodzenia
A! I nie wiem jakie kto miał doświadczenie z w/w wypożyczalnią sukien ale ja stanowczo nie polecam!!!!
Na początku panie pięknie gadają i wszystko jest ok. Sprawa wygląda inaczej kiedy sukienkę się oddaje i kiedy trzeba płacić.
Na tamten czas krawcowe to po prostu masakra!
Idziesz mówisz co byś chciała bo Ci się to podoba i tyle. Nie wiesz jak będziesz we tym wyglądała bo się nie znasz.
Prosząc o uszycie kiecki na poprawiny za 300 zł powinny doradzić.
Niestety nie potrafią tego albo nie chcą.
Uszyły mi taką sukienkę, w której wyglądałam jak abażur od starej lampy. Nie odebrałam jej i tyle. Obraza była ogromna.