Wirtualne Police i okolice - forum dyskusyjne
Inne tematy => Kulinaria => Wątek zaczęty przez: Robak w Kwietnia 02, 2009, 00:01:12
-
Dziś byłem tak głodny, że wpadłem do Akropolisa koło parku i zamówiłem sobie kebaba z frytkami, to co mi zrobiła to masakra, takie kebaby 1/3 bułki to chyba dla dzieci się robi ;/ wkurzyłem się pojechałem sprzedawczyni troszeczke "to za co dostałem nie jest warte tej ceny" i musiałem oczywiście wrócić się do TURKA na mieszka gdzie nie ważą mięsa ani frytek, i gdzie dbają o klienta, dlatego odradzam jedzenia w akropolisie ;/
-
tez juz tam nie jadam, ogolnie maja dobry kebab ale wlasnie malutki, za ta cena gdzie indziej dostaje sie duzy i sie naje czlowiek a tym nie:// polecam Maciusia:D
-
musiałem oczywiście wrócić się do TURKA na mieszka gdzie nie ważą mięsa ani frytek/
Ten sam Turek ma jeszcze kebaba przy Kindze, więc nie musiałeś gonić na drugą stronę Polic :)
-
Jak chcesz sie najesc to idz do Sportu :) tam hamburger w bułce od kebaba jest zamocny nalozy Ci tego ja sam skonczyc nie moge :)
-
Sport daje solidne kebaby ale ostatnio tez zasmakował mi kebab w pizzeri Desperados :) Za 9 zl dostaje sie kebaba ktorego ciezko zjesc bo jest taki duzy i do tego te wszystkie pyszne dodatki..... MMMmmm
-
Desperados!!! kolega wyżej wie co mówi. polecam również pizze kebab. naprawde warto spróbować.
-
Ja posmakowałem ostatnio kebaba z Mieszka I i był bardzo dobry i dużo mięsa.
Bardzo dobry jest też na starych policach koło kościoła, na przeciw parku.
Akropolis - odpada, bułka malutka i przypalona, jadłem jak sucharka! Kebab jak breloczek mały :crazy:
-
Akropolis dobry ale maluuutki, Desperados - 10zł na talerzu z frytkami i surówką ;] Idał, dobry, duży, bajera ;] no i jeszcze Zbyszek - szybko, tanio, dużo, z sosem czosnkowym - dobrze ;]
-
U Zbycha wlosy w kebabach fuj fuj w zyciu juz tam nic nie kupie ;/ najlepszy mac kwak szkoda ze u nas nie ma
-
najlepszy mac kwak szkoda ze u nas nie ma
Moim osobistym zdaniem kebab u Turka koło Kingi jest o niebo lepszy od mak kwakowego: mięso smaczniejsze, drobniutko pokorojone i co najważniejsze nie spalone, że o sałatkach nie wspomnę (nie to co w mak kwaku - 90 % sałatki to biała kapusta i marchewka) ale to tylko moje zdanie
Pozdrawiam
-
Akropopolis ma nie za ciekawe kebaby.. tzn mi nie zabardzo smakuja . Co do Zbycha to trzeba trafic bo raz jest dobry raz nie . Polecam turkow :)
-
U Zbycha wlosy w kebabach fuj fuj
widzę, że koleżance też się tam przytrafiła taka przygoda :/ Kłak smak, okropność, od tej pory też już tam nic nie jem :crazy:
-
U Zbycha wlosy w kebabach fuj fuj
widzę, że koleżance też się tam przytrafiła taka przygoda :/ Kłak smak, okropność, od tej pory też już tam nic nie jem :crazy:
bo może brałyście opcja KŁAK-KEBAB, a nie np. kebaba w bułce. :P
-
Hehehe Marcin wygrałeś z tym Kłak-Kebabem :) Pewnie na zapleczu trzymają wielkiego długowłosego psiaka i jak ktoś chce Kłaka to piesek woła hau hauka :) W Mak Kwaku faktycznie surówka składa się z kapusty i marchewki dlatego ja zawsze dziękuje za białą kapustę i dostaję nowalijki mniam mniam :)
-
Doszedłem do wniosku, że nie warto zdradzać swoich stałych miejsc, gdzie się je, ponieważ taką zapłate się dostaje małych kebabów. Już nigdy nie zdradze Turka :P no może raz się skusze na tego kebaba z Desperados... :p Pozdrawiam
-
macie racje że kebab jest mały i ważą jak za komuny choć w smaku jest bardzo dobry i różni się smakiem dlatego że to nie jest turecki kebab tylko grecki gyros! :chef:
-
Ten gyros chyba Grecji nigdy nie widział :)
-
Ten gyros chyba Grecji nigdy nie widział :)
Ani koło niej nie stał...
-
bo może brałyście opcja KŁAK-KEBAB, a nie np. kebaba w bułce
no może nie doczytała do końca sładu owej przekąski ;) Zbych, czy jak mu tam, chyba postawił na innowacyjność :P Fuj
-
Fuj jak sobie przypomne to aż mi nie dobrze ;/ a czy w komunie były hamburgery hm to ciekawastka jak ktos wie to niech pisze :)
-
Co wy z tym sosem?
Przecież to nie ma nic wspólnego z prawdziwym tureckim kebabem.
U nas w Polsce typowy kebab to kilo surówki, litr sosu i 70 gram mięsa, odważonego co do grama. Nawet w tych kebebiarniach (?) znanych jako tureckie, to robią na specjalność polską. Wiadomo, mięso najdroższe a kapucha i marchew tania.
Dobija mnie, jak pracownik wrzuca mięso na wagę i ma być powiedzmy 70 gram a jest 68 gram. Wtedy następuje wahanie: jak dorzucę ten kawałek, to będzie troszkę za dużo, jak nie dorzucę, to będzie za mało a klient patrzy i jeszcze się przyczepi.
Dodatkowo wrypią człowiekowi bez pytania jakiejś kukurydzy, marynaty, cebulki prażonej i keczup na wierzch.
I wszystko zalewają grubo sosem, żeby jakikolwiek smak z tego cuda wydobyć.
Fuj. :pukel:
Zawsze, jak gdziekolwiek zamawiam kebab, to zastrzegam sobie bez cudowania.
Prawdziwy kebab turecki, to tylko za granicą można kupić, czyli tam, gdzie Turcy także jedzą a nie tylko robią kebaby.
Dwa, może trzy razy w roku jestem w Niemczech i tam jadam porządny kebab tzn. dużo mięsa (obowiązkowo mielonka a nie jakieś filety czy karkówka), trochę sosu i odrobina świeżych warzyw. I cena tylko ciut wyższa niż w Polsce. Jak im się to opłaca?
W Berlinie, na Kantstrasse jest spory lokal (w tureckim klimacie) z salą i kilkoma stolikami, toaletą itd. Ze dwa lata tam nie byłem ale wypasiony kebab w bułce kosztował 2,5 euro a rollo 3 euro.
Ale takie, że ledwie dwoma rękoma obejmowałem, a gruby był nie od warzyw :lol2:
A w greckim bistro (Francja) zapłaciłem 3 euro za takie coś: gruba bagietka (tak z 10 cm średnicy), ze 25 cm długości, przecięta wzdłuż i wypchana całkowicie mięsem (chyba cielęciną), z odrobiną fety w środku. A warzywka? Jeden listek sałaty w środku. :rotfl:
Pycha :jupi:
Do dziś śni mi się po nocach.
A potem idę na miasto i ..... :pukel:
-
Bruner nie wiem jak ty ale ja zawsze mówię jakich nie chcę składników i jakoś mi ich nie nakładają:). Więc chyba że jesteś taki strachliwy że boisz się powiedzieć czego nie chcesz.
Co do turka nigdy nie zauważyłem u nich wagi. Przyglądnij się. Nieraz tak nasypią frytek do kebaba. Albo na odwrót że ciężko zjeść. Wszystko na oko jest sypane. A u innych wszystko na wagę.
-
Bruner nie wiem jak ty ale ja zawsze mówię jakich nie chcę składników i jakoś mi ich nie nakładają:). Więc chyba że jesteś taki strachliwy że boisz się powiedzieć czego nie chcesz.
No przecież napisałem, że zawsze zastrzegam, żeby było bez cudowania.
A co do turka, to jeszcze nie jadłem u niego. Wogóle w Policach, to ostatni kebab jadłem ze 3 lata temu i to w Akropolis. Nie pamiętam szczegółów.
Jeżeli jadam coś na naszym mieście, to albo tosty koło Kingi albo u chińczyka ewentualnie pizza.
Jak piszesz "u turka", to chodzi Ci o ten kontener koło Kingi?
Żona z dzieciakami raz tam kupiła i mówiła, że było dobre.
Ale kobietom nie można ufać, jeżeli chodzi o jedzenie :rotfl:
-
Kebaby od Turka z kontenera to póki co najlepsze kebaby jakie w Policach jadłem. Full mięsiwa, zacny sos, symbolicznie surówki. Jak chcecie podjeść białej kapusty to Zbych ma nadal otwarty lokal :)
Nawiązując do wypowiedzi kolegi brunera o kebabach poza Polską to degustowałem takowe w UK. Cienki naleśnik po brzegi zapchany mięsem i sos. Pytanie dodatkowe: czy surówka do tego? Bo tam nie serwowali kapusty okraszonej mielonką turystyczną...
-
przepraszam ,a gdzie ten turek jest ??? :ble:
-
No ja mówię o Turku koło Kingi - kontener. Tam kiedyś zdaje się ksero było i pieczątki a może nawet lotto jak się nie mylę.
-
Nic tam niebyło, jest tonwy kontener od 2 lat tam dopiero stoi, tam gdzie było ksero są ubranka dziecięce teraz.
-
Właśnie dlatego napisałem "jak się nie mylę" :) Ale namiar mniej więcej się zgadza i zainteresowani a wcześniej niewiedzący trafią już na wyżerkę za 8zł :)
-
oo dzieki :)
ja lubie tez kebaba z Desperados lub koło Fausta na Bankowej :)
-
najlepszy kebab w Policach jest na Mieszka I ale to i tak małe miki bo najlepsze kebaby są w Berlinie;)
-
Tam jest dobry, ale niestety coraz droższe. Kiedyś kosztowały conajmniej o 2 złote mniej. Teraz zwykły kosztuje chyba 8 zł czy 7,5 zł, a z frytkami 10 zł. Jednak tam dają dużo składników, ale nie zawsze. Raz dali trochę mało frytków, a jak poszedłem pod koniec dnia, dostałem aż za dużo. ;) Zwykle kupuje z frytkami. Jednak jest tam ok, pomimo dużych cen.
PS: To nie jest reklama. :P
-
Turek koło Mieszka I ma swoją siedzibę i "filię" koło kingi. To jeden i ten sam turek, ale szefa kuchni spotyka się raczej częściej na Mieszka. Pamiętam czasy, kiedy jeszcze taki wypasiony kebab 5zł kosztował... niestety podrożało teraz 8zł, ale i tak nie ma co żałować, bo żarcia full :)
-
wracając do Akropolisa, ostatnio, byłem na zakupach w Carrefour przy Tużynie i odwiedziłem Akropolis-poprostu masakra, bułka sucha zjarana, żarełka mało i ogólnie bez smaku, tak wiec chyba Akropolis ogólnie słynie z robienia lipy...
-
wracając do Akropolisa, ostatnio, byłem na zakupach w Carrefour przy Tużynie i odwiedziłem Akropolis-poprostu masakra, bułka sucha zjarana, żarełka mało i ogólnie bez smaku, tak wiec chyba Akropolis ogólnie słynie z robienia lipy...
Jako, że niejednemu psu na imię Burek więc i Akropolisów też jest więcej na świecie .
Ten z Carrefoura nie ma nic wspólnego z polickim (oczywiście poza nazwą).
BTW też tam jadłem i było "nędzne".
-
akropolis koło Mc Donalds w Galaxy podaje pyszne kebaby :)
-
zawsze tam jadam jak coś smacznego chce zjeść, porcje fakt nie za duże ale ogólnie polecam
-
juz wole do Jimmiego pojsc po rollo i miec spokoj :D
-
Jak Szczcin to tylko Bar Rab i wszystko jasne :D:D Jedzonka stamtąd nie da się niczym zastąpić :D:D
-
ta u Jimmiego na rolasa i wszytko jasne :p w cieście od pizzy tureckiej :P
Jimmi i Szefcio robią najlepsze :D
-
Nie polecam tego kebaba u Turka tak go reklamują że szkoda gadać ,co to jest za mięso koło prawdziwego tureckiego kebaba nawet nie leżało ,mielonka i mielą co najgorsze .
-
Komi, a gdzie dają ten prawdziwy turecki? Do Turcji na kolację raczej się nie będę bujał...
-
Najlepszy Kebeb w Akropolisie na Bankowej !!! U Turka słabo jest .... walą jedną tylko surówkę , mało sosu i jakiegoś mięsa... napewno nie z Barana.
-
Prawdziwe kebaby tureckie to w Niemczech są, w końcu z tamtąd pochodzi Kebab tzw. Turecki chociaż z Turcją to on niema nic wspólnego..
-
mają super jedzenie jadłem dużo kebabów nawet w grecji i nigdzie mi tak nie smakowały jak u nas w Policach w Akropolisie a ten sos czosnkowy poezja:D
-
w polickim akropolisie zawsze smakowały mi kebaby, szczególnie fajnie doprawione mięso, niestety są za małe i juz tam nie jadam :chef:
-
U Zbyszka nie zabardzo mi odpowiada czerwona kapusta i mnóóóóstwo cebuli. Natomiast w Akropolisie rzeczywiscie troszeczkę malo jak na proponowaną cene ;] Ten od Turka - wzielam raz z chlopakiem ostry - i przyprawa nas doslownie rozwaliła, piekło nas tak że bylismy gotowi pić z kałuży :P:P ale nie powiem, smakowało - i chyba narazie jak dla mnie jest na 1 miejscu. ;) Kebab ze Sportu - nie jadłam , ale znajmi mowil izę nie zabardzo ;) muszę jeszcze tylko sprobować tego z desperadosa. ;]
-
Kebab ze sporta to mięso z szynki <lol2> po prostu gotowana <lol2>,
Kebab u Turka (jimiego) najlepszy ! w sumie równomiernie z Akropolisem, teraz zawsze biorę kebaba z frytkami z podwójnym mięsem :P i nie narzekam :D
-
a mi smakuje ten kebab koło sklepu, czy tam w sklepie 'maciuś', lubię go za to, że ma dużo sosu i zawsze jakoś ładnie ułożą surówkę :P później kebab u turka, ale w bosforze na mieszka, u turka koło kingi także może być, a w akropolisie już nie kupuję, bo pani nigdy nie mówi dzień dobry, ogólnie jest gburowata no i co najważniejsze, nie lubię jak czyści szyby, bo środkiem czystości wali po surówkach-zapomniałbym o robakach ale już nie obrzydzam (mowa o tym koło kościoła, ten na bankowej też miło wspominam)
p.s. u zbyszka wolę nie komentować, bo tam jest dość specyficzny kebab, już nie mówię o atmosferze lokalu.. prl
-
brakuje kfc, co nie? :) heh a tyle razy sobie obiecujemy że koniec z fast foodami. ;]
-
później kebab u turka, ale w bosforze na mieszka, u turka koło kingi także może być
Kolego rbk, nie wiem czy wiesz ale ten bosfor na mieszka i ten koło kingi to jest jeden właściciel :)
-
tak, wiem! dlatego napisałem, co napisałem
a kfc.. brakuje-to fakt
-
jak w szczecinie to na rayskiego
-
Turas na miecha co cieniej posypuje. W sportowej jest ok i despero też.
-
Najlepiej jeść u Jimmiego.. :) nie dość że ma dobre kebaby, rolasy itd.. to bardzo miła obsługaa :PP hehe.. Polecam ;) Turka koło Kingi :)
-
Najlepszy Kebeb w Akropolisie na Bankowej !!! U Turka słabo jest .... walą jedną tylko surówkę , mało sosu i jakiegoś mięsa... napewno nie z Barana.
Nie wiem jak z kebabami, ale ostatnio zamówiłem tosta, to był zimny, wręcz lodowaty, bo rzekomo akurat w ten dzień zepsuła się tostownica, a w środku nie było ani grama sera, same pieczarki... za 4.40zł.
Więcej tam nie zjem. :spiderman:
-
Jeśli chodzi o tosty,to nie ma lepszych niz z budki z kurczakami pod Kingą.Oczywiście jeśli jest ta starsza pani,co pracuje tam od patu lat.Nigdy nie trafiłem na jakąś lipę,typu za mało sera czy niedopieczony.
-
Tosty w budce koło kingi? Już nie. Byłam tam w pół do 10, czekam w kolejce kilka minut, a ta "pani" do mnie z ryjem (przepraszam) że ona kończy o 10 i nie będzie mnie obsługiwać już. Ja rozumiem, każdy ma gorsze dni, no ale heloł. Klient, nasz pan. Grzybowa: tak czy nie?
-
no ale heloł.
Śmiesznie to wygląda. ;)
Szkoda w ogóle pisać o tych kebabach i innych fast foodach. Teraz to tak to zdrożało... Dla mnie kebab nie powinien kosztować więcej niż 6 zł, a takiego trudno znaleźć (nie piszę tylko o Policach), a jeśli kosztuje już np. 8 zł to jakość powinna być zadowalająca, jak i ilość, chociaż i tak wiemy, że każdy chce zaoszczędzić, więc ostatnio trudno takie coś znaleźć. Zresztą szkoda gadać, bo ten typ "zaopatrzenia" jest często żałosny. Niedługo kebab zwykły będzie trudno znaleźć za 10 zł, a z frytkami będzie kosztował 15 zł. ;)
-
kebab za 6zł to smacznego ci życzę ,co to musiał by być za kebab a z czego zrobiony.Smacznego jak takiego znajdziesz.
-
Odświeżę trochę temat ;D Na PCK w nowych blokach - tam koło ryneczku otworzyli nowego kebaba, co dla mnie najlepsze są dwa rodzaje mięsa do wyboru, z kurczaka i świnki chyba
-
Najlepszy kebab robią koło starego kościoła,ewentualnie w Desperados.
-
krych, Najlepszy kebab robią koło starego kościoła,ewentualnie w Desperados.
Prosze cie deogi bardo sredni ten kebab kolo starego kosciola
-
Najlepszy kebab jadłem w tureckim bistro w Niemczech. Są tam do wyboru 2 rodzaje mięsa,albo kurczak,albo baranina!
Rollo kebab,to miesko,sos zaziki i odrobina warzyw zawinięte w ciasto i zapieczone w piecu bardzo dobre ,a i cena nie za wysoka 5 euro.
Doner kebab,to tradycyjny kebab w bułce,ale nie takiej jak u nas,tylko oddzielnie pieczonej w piecu! Mięsko,sos zaziki i odrobinka pomidora i cebula! Cena 3 euro.
Bardzo smaczne i przygotowane przez oryginalnego Turka! ;D
-
Nowy kebab na PCK również polecam ,lokal fajnie urządzony dwa rodzaje mięsa do wyboru super sprawa bardzo mi smakowało polecam .
-
Nowy kebab na PCK również polecam
to są Ci samo właściciele, co ta mała budka w budynku, gdzie mieści się sklep " Maciuś"- koło płatnego parkingu. Kebaba i inne "żarcie" mają dobre. I faktycznie lokal bardzo miły.
-
Nowy kebab na PCK również polecam
to są Ci samo właściciele, co ta mała budka w budynku, gdzie mieści się sklep " Maciuś"- koło płatnego parkingu. Kebaba i inne "żarcie" mają dobre. I faktycznie lokal bardzo miły.
Gdzie są te "Ukrainki", które robiły papu? Jak dla mnie ta Pani i chyba jej córka robiły najlepsze kebaby :>
-
Nowy kebab na PCK
a w którym dokładnie miejscu :> z chęcią odwiedzę :D
-
W nowym bloku róg bankowej i pck od ryneczku ;D
-
Moi drodzy. Kebab kolo Starego Kosciola juz nie istnieje. Teraz bedzie tam miesny :) Co do Kebaba to mi smakuje wszedzie, byle by byl Kebab mielony :)
-
Moi drodzy. Kebab kolo Starego Kosciola juz nie istnieje. Teraz bedzie tam miesny :) Co do Kebaba to mi smakuje wszedzie, byle by byl Kebab mielony :)
Jak możesz jeść mielonego kebaba, ja takiego nie ruszam bo nigdy nie wiem co i z czym zmielili.
-
Ja również mielonki nie ruszę ,wiadomo mielą co najgorsze jak leci :chef:
-
mielony to najniższa półka kebabowa :)
takie kupuje się w makro, tam cena jest najważniejsza nie jakość
-
Najlepszy kebab jest w Desperadosie. W dodatku nie muszę się sama tarabanić lub mój mąż tylko jest z dowozem :rotfl:
I bardzo smaczny jest też pod kingą.
-
W dodatku nie muszę się sama tarabanić lub mój mąż tylko jest z dowozem
Ten z Piaskowej też można zamówić do domu.
-
A co ja poradze, ze mi po prostu zwykly nie smakuje? :) Jadlem kiedys kebaba w Niemczech, pod Francuska granica. Turecki, mielony, 0 sosow, same soczyste warzywa + troche jogurtu. Nie moglem go utrzymac w dloniach, byl tak duzy. To byl najlepszy kebab jaki jadlem. Tez nie wiadomo co jest w parowkach, mimo, ze wiele osob je bardzo lubi.
-
a w którym dokładnie miejscu z chęcią odwiedzę
to w nowym budynku koło hoteli, jak się idzie w stronę kurczaków z rożna koło ryneczku.
-
właśnie jadłam stamtąd hamburgera :chef: naprawdę to najlepszy hamburger, jaki jadłam. własnej roboty, dobrze przyprawiony i gruby. pycha!Komi napisał/a:
Nowy kebab na PCK
stamtąd, czyli stąd ;D
-
Odnośnie mięsa mielonego, to takie właśnie powinno być w kebabie. Zwykłe mięso jest w potrawie, która nazywa się gyros. A wracając do tematu to najlepszy kebab jest u "Turka", a gyros w sklepie Maciuś u Wiolety. Pozdrawiam.
-
Kiedyś kebab u turka był rewelacyjny, miał w sobie surówki a nie poszatkowane warzywa: surówka z białej i czerwonej kapusty, sporo cebuli dorzucali, a teraz jak kupowałam to dostałam pekińską i marchewkę z natką pietruszki :/ To już nie jest ten kebab co kiedyś w Bosforze w Kindze.
-
Koło ryneczku dobry kebab dużo surówek i wszystko świeże .Ja nie lubię mielonego wole kawałki mięsa.Tam jadłam raz z drobiu a raz z wieprzowy z kurczaka był lepszy bardziej doprawiony.Mam po sąsiedzku to jak nie chce mi się gotować to lecę po kebaba.Oby mnie nie zawiedli ;D
-
gyros w sklepie Maciuś u Wiolety.
to właśnie przy ulicy Bankowej w nowym budynku jest ten sam kebab, ci sami właściciele :biggrin:
-
Witam. Ja tez miałem ten zaszczyt posmakować jedzonka na PCK. Wyśmienite,dużo surówek,świeże mięsko bardzo miła obsługa. Nie wszędzie spytają się jakie suróweczki sobie klient życzy a tam zawsze. Nie żydzą surówkami, duży wybór. Brawo. Ja jestem dość wybredny ale kebab ,który zrobiła mi pani (czarne włosy) był pyszny. Polecam ten lokal , nie wyjdziesz z lokalu głodny.
-
Spróbujemy co tam polecacie ten nowy lokal. Z zewnątrz wygląda bardo przyjaźnie.
Ja jestem zwolennikiem u turka na Mieszka. Mimo iż z zewnątrz i wewnątrz wygląda jak na tureckiej prowincji, gdzieś przy granicy Iranem wrażenia smakowe są naprawdę dobre.
-
witam ja tez polecam ten nowy lokal na pck dobre jedzonko i mila obsługa
-
a gaz już im podłączyli czy jeszcze na butlach jadą? ostatnio jak tam byłem to troszku palniki im wybuchały :lol2: szefuńcio dysz pewnie nie zmienił no i jedzonka też nie było :(
-
No tam jeszcze nie bylem przechodzilem obok to zielony wystroj byl :) kiedys na sprobowanie pojde ale i tak jestem za kebabem od Jimmiego :D
-
że jedzonka nie było to się nie dziwie byłam tam w piątek , masa ludzi tam była stałam w kolejce ale było warto jedzonko ok :chef:
-
Bardzo dobry kebab dużo surówek,wszystko świeże jadam tam parę razy w miesiącu odkąd istnieją.A obsługa bardzo miła pyta co dać ,jaki sos ,jaka surówka.Polecam
-
A ja Wam powiem, że mi ten kebab/gyros (jak kto woli) z PCK nie smakował tzn. owszem surówki dużo i świeża ale mięso bez smaku i suche i sosy też bez wyrazu. Mi smakuje najlepiej w BAR-RABie i każdy kebab/gyros porównuje z nimi. Ale jeśli PCK troszeczkę poprawi smak mięs i sosów naprawdę mogą się utrzymać sama za jakiś czas pójdę sprawdzić czy może trochę się podciągnęli
-
Bułeczka tak chrupiąca że zęba złamałam ale nie o to chodzi .Bardzo dobre jedzonko :sunny:
-
witam ja tez polecam ten nowy lokal na pck dobre jedzonko i mila obsługa
ostatnio skusiłem się na kebaba z tego lokalu niestety smaku nie poczułem ponieważ sos o który prosiłem miał być mieszany a był tak ostry że można było się nim ogolić masakra
-
Troszkę dalej, bo nie w Policach, ale po drodze, polecam się skusić na kebaba w pizzerii na stacji benzynowe Orlen na Hożej (wiem, fajnie brzmi). Spróbowałam, był pyszny, świetne mięsko i super sosy, polecam gorąco :)
-
wszędzie byle nie koło ryneczku w nowym bloku tam jest okropny kebab jak i hamburger
-
wszędzie byle nie koło ryneczku w nowym bloku tam jest okropny kebab jak i hamburger
Kto ci zapłacił za pisanie takich bzdur ???????????????Ja tam jadłam parę razy i wszystko było świeże pachnące.Dużo surówki ,mięsa, sosów.
-
Kebab z drobiu lub wieprzowy bardzo dobry . A teraz są jeszcze ryby w cieście nie jadłam więc nie wiem.
-
Wszystko dobre pachnące .Nie wiem po co ktoś pisze bzdury???
-
tam jest okropny kebab jak i hamburger
Ja tam jadłam parę razy i wszystko było świeże pachnące
Co ma jedno do drugiego? Rzecz gustu, jednemu smakuje - drugiemu nie. Storczyk, jak już robisz reklamę to przynajmniej w jednym poście...
-
Nikomu nie robię reklamy ba nawet zęba złamałam bo bułeczka chrupiąca.Ale nie lubię chamstwa .To jest młodej dziewczyny a ja stara baba jestem.Nie lubię jak konkurencja bzdury pisze .
-
wszędzie byle nie koło ryneczku w nowym bloku tam jest okropny kebab jak i hamburger
Kto ci zapłacił za pisanie takich bzdur ???????????????Ja tam jadłam parę razy i wszystko było świeże pachnące.Dużo surówki ,mięsa, sosów.
nikt byłam tam kotlet w hamburgerze mielony na wpół surowy kebab suchy
-
A ja jak najbardziej polecam i kebaby i hamburgery nic podobnego mnie nie spotkało ,co do tego sosu ostrego to pewnie taki chciałeś bo te panie cały czas pytają jaki sos
Polecam PCK dobrze też jest w Desperados ,a Grill Bar nie polecam przechodziłam tam ostatnio i w drzwiach wejściowych chłopak z dziewczyną palili papierosy i te maszyny do grania to bardziej pasuje na Pub niż Gril Bar szczerze nigdy bym tam nie zjadła .
-
A ja jak najbardziej polecam i kebaby i hamburgery nic podobnego mnie nie spotkało ,co do tego sosu ostrego to pewnie taki chciałeś bo te panie cały czas pytają jaki sos
chciałem sos mieszany i powiedziałem że chcę mieszany bo taki zawsze biorę , a pani z dziwnymi kreskami zamiast brwi zafundowała mi ogień zamiast pysznego jedzonka
-
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził !!!
-
A ja jak najbardziej polecam i kebaby i hamburgery nic podobnego mnie nie spotkało ,co do tego sosu ostrego to pewnie taki chciałeś bo te panie cały czas pytają jaki sos
Polecam PCK dobrze też jest w Desperados ,a Grill Bar nie polecam przechodziłam tam ostatnio i w drzwiach wejściowych chłopak z dziewczyną palili papierosy i te maszyny do grania to bardziej pasuje na Pub niż Gril Bar szczerze nigdy bym tam nie zjadła .
nie wiesz co dobre
na PCK chała jakich mało: raz byłem to brakło kebaba po czym pani mówi że za 20 min będzie bo już zaczyna mięso na ruszt wsadzać i wyjęła z lodówki mięso i zaczęła nadziewać. No cóż za 20 min to co najwyżej surowa padlina by była a nie kebeb :rotfl:
gdy byłem drugim razem dla odmiany dostałem zimnego kebaba w ohydnej starej bułce z majonezem zamiast sosu no i jeszcze ten gościu z mopem "mógłby pan podnieść nogi bo muszę podłogę umyć bo później czasu nie ma :crazy:
-
No to ja w takim razie miałam szczęście nie licząc złamanego zęba ale to nie ich wina .Byłam parę razy, kebab świeży dużo surówek i smakowało mi.Ale to prawda że jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził . :chef:
-
Troszkę dalej, bo nie w Policach, ale po drodze, polecam się skusić na kebaba w pizzerii na stacji benzynowe Orlen na Hożej (wiem, fajnie brzmi). Spróbowałam, był pyszny, świetne mięsko i super sosy, polecam gorąco :)
w jakiej cenie? ;>
-
Rollo 7 zł ;]
-
Ostatnio mialem okaze byc pierwszy raz w tym nowym bloku na kebabie i jestem pod wrazeniem, kumpel wzial hamburgera plus jest taki ze kotlety robia sami a nie kupne z biedronki :D minus jest u nich jeden ze czesto maja tyle zamowien ze nie odbieraja pozniej telefonow i lapie poczta glosowa
-
To,że mają dużo zamówień przemawia tylko na ich korzyść!
Nie miałem okazji jeść jeszcze niczego z ich menu,ale po przeczytaniu tych postów na pewno wybiorę się tam i spróbuje! :chef:
-
na PCK chała jakich mało: raz byłem to brakło kebaba po czym pani mówi że za 20 min będzie bo już zaczyna mięso na ruszt wsadzać i wyjęła z lodówki mięso i zaczęła nadziewać. No cóż za 20 min to co najwyżej surowa padlina by była a nie kebeb :rotfl:
a filet z kurczaka ile potrzebuje czasu,żeby upiekł się na grillu?!
-
a filet z kurczaka ile potrzebuje czasu,żeby upiekł się na grillu?!
ja chciałem kebab a nie filet drobiowy to jest różnica. Filet to filet i nie obrażać kebabów
-
ja chciałem kebab a nie filet drobiowy to jest różnica. Filet to filet i nie obrażać kebabów
he he he! w większości kebabowni serwują właśnie pierś z kurczaka :chef:
-
no ja z takowych nie korzystam, więc mów za siebie
-
no ja z takowych nie korzystam, więc mów za siebie
ja nie mówię za Ciebie ani za siebie- stwierdzam jedynie fakt... a poza tym nie wierzę, że jakby tam na PCK pani zaczęła Ci robić tego kebaba bo powiedzmy, że mięso by miała- to zaczął byś protestować, że z piersi z kurczaka nie jadasz. jadłbyś aż by Ci się uszy trzęsły :devil:
-
RABa w Szczecinie póki co jeszcze żadna kebabownia nie pobiła*. ;]
*w kategorii "polskich" kebabów, typowo tureckie to inna bajka.
-
turecki kebab to chyba najlepszy u Sezera :P albo koło Kingi w budzie albo na końcu Piaskowej w Bosforze ;]
-
a w Szczecinie najlepsze kebaby robią w Rabie i w Farmie na Kościuszki. W Cartoonie też są dobre. Polecam Bar Max na ryneczku Szafera na ul. Zawadzkiego w Szczecinie. Rewelacyjny jest kebab z surówką, fetą i oliwkami jak ktoś lubi. Nakładają tyle, że się nie mieści w bułce ;] a na rogu Jagiellońskiej z Wojska Polskiego jest dobry kebab Dona Kebab.
-
RAB to ppodstawa, jeszcze w okolicach eliite jeste taka mala turecka kebabownia i daja calkiem fajne żarełko
-
Byłem na kebabie w nowym lokalu przy PCK- nie zachwycił mnie, choć złego zdania też nie napiszę.
Jak dotychczas najlepsze wg mojego gustu zapodają kebaby w PUBie Sport.
-
wszędzie byle nie koło ryneczku w nowym bloku tam jest okropny kebab jak i hamburger
Kto ci zapłacił za pisanie takich bzdur ???????????????Ja tam jadłam parę razy i wszystko było świeże pachnące.Dużo surówki ,mięsa, sosów.
Byłam tam pare razy i też nie narzekam wszystko świeże.
-
Byłem na kebabie w nowym lokalu przy PCK- nie zachwycił mnie, choć złego zdania też nie napiszę.
Jak dotychczas najlepsze wg mojego gustu zapodają kebaby w PUBie Sport.
Mam dokladnie to samo zdanie. Jak na razie w Sport PUBie jadlem najlepszego kebaba, a ten przy PCK jest po prostu ok, szalu nie ma, ale nie jest az tak zle.
-
Ja na razie jadłem kebaba z budki pod Kingą i z drugiego ich punktu na Mieszka czy Długosza,nie wiem dokładnie jaka tam jest ulica.
Duuuzo mięska,dobry sosik
Ogólnie pycha!
-
A mnie smakuje na Bankowej obok Fausta :) zawsze świeże surówki i pyszne mięsko, lekko ostre :razz:
W Szczecinie kiedyś jadłam w McKwaku (nie wiem jak się pisze) na Bramie portowej i ten był suuuper, nie dość, że wielki to pyszny niesamowicie :thumleft: Nie wiem jak jest teraz, bo dawno nie byłam.
-
Byłem na PCK, ogólnie ok, ale bez szału. Szkoda, że tylko jedna osoba za ladą do obsługi. W ciągu 5 min zrobiła się niezła kolejka. Ja miałem szczęście bo byłem krótko przed tymi ludźmi :lol2:
-
Szkoda, że tylko jedna osoba za ladą do obsługi.
to właśnie uważam za jedyną wadę tego lokalu. czas oczekiwania jest dużo za długi i to często zniechęca.no, może drugą wadą jest to, że w weekend powienien być trochę dłużej otwarty....
-
Byłem na PCK, ogólnie ok, ale bez szału. Szkoda, że tylko jedna osoba za ladą do obsługi. W ciągu 5 min zrobiła się niezła kolejka. Ja miałem szczęście bo byłem krótko przed tymi ludźmi :lol2:
Ja po pochlebnych opiniach na forum takze wybralem sie na PCK i w pelni sie z Toba zgadzam. Lokal ladny, obsluga mila. Co do kebaba to tak jak powiedzial kolega wczesniej - bez szalu. Surowka jak dla mnie slabiutka, jakby skladala sie tylko z jednego skladnika.
Na Starych Policach nie ma juz kebaba, jest natomiast Grill Bar. Sa jakies nowe pozycje, wiec wybiore sie i zdam relacje :)
-
Surowka jak dla mnie slabiutka, jakby skladala sie tylko z jednego skladnika.
właśnie niedawno jadłam kebaba z surówką i REWELACJA!!! najlepsza suróweczka, jaką jadłam w kebabie: dwa rodzaje kapusty, dwa rodzaje papryki, ogóreczek i jeszcze jakieś pyszności. dla mnie pycha! :razz:
-
najlepiej tam gdzie były hotele tam są dobre i dosyc duze oraz w lido są swieze i dobre :)
-
w lido
w lido moja bratowa tak się zatruła, że nie wiem. blee... nie ma rewelacji tam... i te gapiące się ekspedientki na spożywających na sali- żenujące...
-
Surowka jak dla mnie slabiutka, jakby skladala sie tylko z jednego skladnika.
właśnie niedawno jadłam kebaba z surówką i REWELACJA!!! najlepsza suróweczka, jaką jadłam w kebabie: dwa rodzaje kapusty, dwa rodzaje papryki, ogóreczek i jeszcze jakieś pyszności. dla mnie pycha! :razz:
Też tam jadłam i to nie raz -pyszne, surówka tam wcale nie składa sie z jednego składnika, ale z wielu kapusty, ogóreczki, papryczki itp. Na pewno będe tam częściej, a i jak dla mne to obsługa super :) :chef:
-
Niedaleko Komuny Paryskiej jest nowa budka z kebabem (vis-a-vis przystanka 101, 107 dla autobusow jadacych w strone Polic), prowadzi ja 2 turkow. Bardzo mila obsluga. Duzy kebab kosztowal 8zl. Co mnie w nim urzeklo? Roznorodna surowka, duzo mielonego miesa na dole kebaba jak i na gorze (nie wszyscy lubia mielone mieso), zamiast keczupu czy musztardy dodawane byly sosy tworzone na bazie jogurtu/smietany. Z czystym sumieniem moge polecic to miejsce osobom, ktore lubia kebaby z miesem mielonym.
-
Też tam jadłam i to nie raz -pyszne, surówka tam wcale nie składa sie z jednego składnika, ale z wielu kapusty, ogóreczki, papryczki itp. Na pewno będe tam częściej, a i jak dla mne to obsługa super
właśnie teraz moja bratowa zamawiała hamburgera do domu i przywiozła je pani. jeden był dobry, a drugi okropny. mało surówki- sama kapucha, bułka mocno przypieczona że zęby się "łamały". a kotlet po brzegach zjarany, że aż śmierdział i był cienki jak papier. nie wiem od czego to zależy- może od tego, kto akurat ma zmianę w pracy...
-
Niedaleko Komuny Paryskiej jest nowa budka z kebabem (vis-a-vis przystanka 101, 107 dla autobusow jadacych w strone Polic), prowadzi ja 2 turkow. Bardzo mila obsluga. Duzy kebab kosztowal 8zl. Co mnie w nim urzeklo? Roznorodna surowka, duzo mielonego miesa na dole kebaba jak i na gorze (nie wszyscy lubia mielone mieso), zamiast keczupu czy musztardy dodawane byly sosy tworzone na bazie jogurtu/smietany. Z czystym sumieniem moge polecic to miejsce osobom, ktore lubia kebaby z miesem mielonym.
Odnośnie tureckiego kebaba, to odwiedziłem ostatnio punkt z "oryginalnym tureckim kebabem" obok "Kingi" i się zawiodłem. Zamówiłem dużego kebaba w bułce, fakt był duży, dużo mięsa, surówek, ilościowo ok. Mięso natomiast - tragedia, w smaku sama chemia, daleko mu było do smaku "oryginału". Chyba odpuszczę sobie to miejsce na jakiś czas.
-
Ja też ostatnio skusiłam się na tego tureckiego spod Kingi i połowę wyrzuciłam do kosza. Nie dało się tego jeść....zamówiłam kebaba z sosem czosnkowym, którego, jak się później okazało wcale nie było.....ale najgorsze to było te mięso...w życiu takiego "czegoś" nie jadłam. Mięso było tak słone, ze nie szło jeść. Najsmaczniejsza w tym kebabie była jedynie bułka....
-
Smakuje mi też kebab na wróbla w pizzeri desperados.
-
Apropo kebaba to ten nowo otwarty na PCK wcale nie jest taki rewelacyjny, surówki są obleśne nic w nich nie ma smacznego, długo się czeka na to by zjeść bo ciągle jest nowa obsługa ( i jedna dziewczyna za ladą na taki kebab) można umrzeć z głodu. Jedyne co mi się podoba to wystrój to tyle. Po za tym często się mylą jeżeli chodzi o sosy, chciałem mieszany a dostałem tak ostry że nie dało się tego zjeść. Także wole jeść gdzie indziej i polecam osobiście u Zbycha lub Akropolis jak już. ;D
-
Z tym czekaniem na PCK to jest prawda, też już kilka razy musiałem czekać, raz prawie 20min. A co do surówek, każdemu pasuje co innego, jak ktoś lubi samą kapustę to u Zbycha będzie mu smakować na 100%. ;)
-
u Zbycha ponoć gratis dają kłaki :lol2:
-
u Zbycha ponoć gratis dają kłaki
nie ponoć ale na pewno. słyszałam od niejednej osoby, że tarfiła na taki gratis :ble:
-
u Zbycha ponoć gratis dają kłaki
Jestem ciekawy, co na to powie Sanepid...
-
Kebaby są niezdrowe i ja odradzam takie jedzenie :chef:
-
Kebaby są niezdrowe i ja odradzam takie jedzenie :chef:
Jeżeli przygotujesz kebab w domowych warunkach, ze zdrowych produktów, to jest od niego bardziej niezdrowego od frytek smażonych na głębokim oleju (nawet w domowych warunkach)? Nawet o schabowym z ziemniakami można powiedzieć, że jest niezdrowy, bo w większości przypadków stosunek białko-tłuszcz-węglowodany nie są odpowiednio zbilansowane. Czasem się chce po prostu zjeść kabab, tak jak napić piwka :D
-
Kebaby są niezdrowe i ja odradzam takie jedzenie
a wskaż nam, co jest zdrowe w tych czasach? nawet powietrze nasze jest skażone. I co?! Mam nie oddychać? ;D
-
Chyba że chcecie chodzić z oponą na brzuchu to życze jak najbardziej smacznego :lol2:
-
Chyba że chcecie chodzić z oponą na brzuchu to życze jak najbardziej smacznego :lol2:
Jeżeli uważasz, że zjedzenie kababa od czasu do czasu powoduje "oponę" na brzuchu to jesteś w wielkim błędzie :) Myślę, że kontynuowanie rozmowy na ten temat jest bez sensu z racji Twoich marnych argumentów, więc nie offtopuj proszę :)
-
Chyba że chcecie chodzić z oponą na brzuchu to życze jak najbardziej smacznego
Jem kebaba raz w tygodniu, a w ciągu ostatnich dwóch miesięcy schudłem 5kg. Jak to ma się do twojej teorii? xD
-
Zapomniałem zaznaczyć, że kebab nie oznacza dania wyłącznie w bułce. Zawsze może to być mięso z samą sałatką (bez sosów) :) Mięso nie jest smażone, a pieczone, więc to tez jest różnica.
-
czy w Policach można kupić kebab drobiowy?
-
Na PCK jest.
-
no i na wróbla , ale jakos polubilem na PCK no i... te miłe Panie ;)
-
dzięki, musze się tam wybrać na drób i surówki,
pózniej wystawie ocene :)
-
a propos kebabów w desperados....postanowiłam skusić się na kebaba w bułce z frytkami.....bodajże w niedzielę....
Mój facet podjechał do nich i poprosił 2 kebaby, a Pan który go obsługiwał poszedł na zaplecze i przyniósł już zrobione i zawinięte kebaby...a mięsa z kija nie ruszył....więc co tam było w środku okazało się dopiero w domu....a były same skóry z kurczaka.....normalnego mięsa zjadłam ze dwa kęsy....jak można wciskać ludziom takie coś?! Czy ktoś tam jadł dobre kebaby, czy tylko ja miałam pecha....?
-
w desoerados kebaby na miejscu: sa zimne frytki albo mieso
a co do twojego przypadku to facet powinien zwrócić im uwagę
jak dla mnie najlepsze kebaby robi turek koło przystanku dla wysiadajacych ze 107 duze i smaczne :jupi:[/u]
Kolor czerwony w postach zarezerwowany jest tylko dla moderatorów i administratorów. Pozdrawiam - Kuba
-
ak dla mnie najlepsze kebaby robi turek koło przystanku dla wysiadajacych ze 107 duze i smaczne
popieram! jadłam tam kebaba i bardzo mi smakował i porcja też duża
A co do desperadosa to jest taki sobie w smaku. Zawsze długo się czeka. A jak zamawiałam do domu to raz zamiast z frytkami dostaliśmy z surówką, a drugim razem w kebabie w bułce z frytkami nie było w ogóle mięsa- poszłam zaniosłam i mi zmienili.
-
Z Fausta przywożą jedzonko do domu na telefon? Jeżeli tak, to czy mogę prosić o numer?
-
Z Fausta przywożą jedzonko do domu na telefon? Jeżeli tak, to czy mogę prosić o numer?
A od kiedy to w Fauście robią jedzenie? :crazy:
-
Wydawało mi się, że ten kebab na PCK tak się nazywa...
Coś pokręciłam :crazy:
Czyli precyzuje: czy ktoś poratuje numerem kebaba na PCK?
-
506-157-965 proszę
-
Grubcia w kebabie nie miałaś mięsa...to dobre :lol2:
a co do Turka to mnie jakoś tam nie smakuje......kupiłam kiedyś tego kebaba z sosem czosnkowym, ale chyba Pan zapomniał mi polać sosem, bo był strasznie suchy i słony. A te mięso...nie nie wiem....mi nie smakuje mielonka.....
-
A te mięso...nie nie wiem....mi nie smakuje mielonka.....
Zgadzam się z Tobą i dlatego chciałam spróbować innego.
grubcia1982 - dzięki - ponownie ;D
-
grubcia1982 - dzięki - ponownie
mam chyba wszystkie telefony do różnych budek z jedzeniem ;D się imprezuje to i się je ;D A tak naprawdę boję się głodu, więc zawsze mam aktualne numery w domu :lol2: Pozdrawiam!
-
Niedługo z Twoją pomocą to i ja będę miała wszystkie numery. Na_razie mam swoje ulubione miejsca, ale czasem próbuję czegoś nowego. Np. kebab koło Fausta na Bankowej - polecam - jedzonko pycha tylko trzeba się wybrać osobiście po odbiór.
Ort. Pozdrawiam - Kuba
-
Otwierają "chińczyka" na deptaku.Interes z butami nie powiódł się.Kolej na to w czym są dobrzy:)
-
Najsmaczniejsze kebaby sprzedają w Kindze w bistrze u Zbyszka.
To nie prawda że w kebabach jest sama kapusta one są naprawde smaczne.
Polecam
-
Ty chyba sobie żartujesz, suche skrobane wióry, z samą kapuchą w połączeniu z mdłym 'sosem' z majonezu i śmietany.. gratuluję smaku, 'Nowicjuszko' ...
-
Najsmaczniejsze kebaby sprzedają w Kindze w bistrze u Zbyszka.
To nie prawda że w kebabach jest sama kapusta one są naprawde smaczne.
Polecam
Ja i znajomi jemy tam tylko wtedy jak zmusza nas do tego sytuacja(czyt. wszystko inne blisko zamknięte).Żadnej rewelacji z nas nikt nie widzi i zdecydowanie wolimi Turka,Turka i jeszcze raz TURKA :chef:
-
Najsmaczniejsze kebaby sprzedają w Kindze w bistrze u Zbyszka.
Żart Ci się udał ;D
-
Najsmaczniejsze kebaby sprzedają w Kindze w bistrze u Zbyszka.
Żart Ci się udał ;D
Czemu żart ja nigdzie indziej nie jem tylko tam. U Zbyszka jest zawsze świeże jedzenie
-
Tak wogóle to nie jest sam majonez i śmietana bo są sosy czosnkowy lub pikantny do wyboru i niczego nie żałują
-
Najpewniej sama je robisz i dlatego tylko Tobie smakują :)
-
Kup sobie kiedyś kebab od Zbyszka i od Turka a potem je porównaj. To jakby porównywać kosz na śmieci z promem kosmicznym :) Ja jak chcę pojeść kapusty to po prostu kupuję sobie główkę młodej w warzywniaku...
-
Kup sobie kiedyś kebab od Zbyszka i od Turka a potem je porównaj. To jakby porównywać kosz na śmieci z promem kosmicznym :) Ja jak chcę pojeść kapusty to po prostu kupuję sobie główkę młodej w warzywniaku...
Po pierwsze ja tam nie pracuje po drugie nie mam zamiaru kupować mięsa z psa u turków
-
Po pierwsze ja tam nie pracuje po drugie nie mam zamiaru kupować mięsa z psa u turków
Ta, lepiej z mielonej budy od Zbyszka...
-
nie mam zamiaru kupować mięsa z psa u turków
Luz - kapucha przynajmniej zdrowa... No, może nie w takich ilościach. Do tego odgrzewana mielonka turystyczna i jest klasa światowa.
-
Po pierwsze ja tam nie pracuje po drugie nie mam zamiaru kupować mięsa z psa u turków
Ta, lepiej z mielonej budy od Zbyszka...
Co wy pracujecie u Turków? Nie bójcie się nie zwolni was :lol2:
-
Tak, jesteśmy Turaskami, super-wiarygodny pięciopostowcu:)
-
Gosia2666, jak już wspomniałem - żart ci się udał. Reklama już nie bardzo. Nie pogrążaj się proszę...
-
Turek rąk nie myje i robi te swoje kebaby.
Smacznego wszystkim
-
Nie robie nikomu reklamy bo jestem pracownikiem empika
-
Nie robie nikomu reklamy
Tylko antyreklamę - to ci wyszło właśnie.
Turek rąk nie myje i robi te swoje kebaby.
Ojej - jeszcze nóżką tupnij i obsyp mi nogawkę piaskiem...
I nie pisz 3 postów pod sobą tylko edytuj pierwszy - regulamin się kłania ale pewnie tak się spieszyłaś z tą reklamą, że zapomniałaś go przeczytać.
-
Tak się kończy brak sensownych argumentów :crazy:
-
To jest forum gdzie zjeść kebaba jak coś Ci nie pasuje to tutaj nie pisz
-
To jest forum gdzie zjeść kebaba jak coś Ci nie pasuje to tutaj nie pisz
Jak wy sie zachowujecie wiem ze jestescie beduje arabskie ze tak bronicie tego miejsca
-
Dla mnie Turki rolo i kebaba mogą ugniatać nogami tak samo jak Chińczyki sajgonki ,ważne zeby mi smakowało :devil:
-
Się czepiła no.. ja tam obstaje twardo za Grill Barem na Bankowej ;) więc wrzuć na luz dziewczynko ;> 'beduje arabskie' nuahahahah ;D
-
U Zbyszka dobre? heloooooooooooł? Płacą Ci za jedzenie tam? Czy empik wykupił karnet?
Nie polecam tego lokalu, jeżeli chodzi o KEBABY. :D
-
Piękny start na forum :) 2 punkciki po godzinie obecności ;D To nie Lotos Navigator - tu nie będzie nagród za punkty. Spuść dziewczyno z tonu i poczytaj co inni piszą. Okaże się, że zostaniesz sama ze swoją zbyszkowo-kapuścianą fascynacją. Ale nikt ci tego nie zabroni...
-
U zbyszka to jedynie miejsce jest dobre,bo w centum samego centrum,he,he.
Gosia2666 a może spróbuj najpierw kababa od turasa,a potem sie wypowiadaj,mając porównanie.
Co byśmy tu nie napisali-kebeb od nich broni sie sam. (duże porcje,dobry smak)
-
Pamiętam taką akcje właśnie związaną z jedzeniem u Zbyszka przyjechała koleżanka z Szczecina i chciałam coś zjeść więc najbliżej był Zbycho i jak się okazało było kilka kłaków w tym jedzeniu o fuj o tej pory nigdy w życiu tam! Od tamtej pory tam nie zaglądam bo z brudem mi się tam kojarzy.
-
A mi tam u Zbyszka smakuje. Zupełnie inny kebab niż u Turka więc nie ma co porównywać. Fakt, że mięso pierwszej jakości nie jest (już nie raz miałem rewolucję po nim hłe hłe), ale w połączeniu z ostrym sosem mi smakuje. No i to od Turasa również jakieś superaśne nie jest - suche i często spieczone.
Sam lokal w sumie mało estetyczny, no i fajkami wali, dlatego zawsze biorę na wynos.
I tak RAB przebija Turasa i Zbyszka razem wziętych. ;]
-
I tak RAB przebija Turasa i Zbyszka razem wziętych. ;]
Oceniamy naszą gastronomie a nie coś czego tu nie ma.Głupota jest jechać specjalnie z Polic do Szczecina na kebaba,pierwsze to koszt paliwa 18zł,po drugie czas dojazdu,po 3 czekanie na swojego kebaba,po 4 większość umarła by z głodu,nikt najedzony na kebzona nie idzie;)
-
Kebab u turka jest dobry, ale na piaskowej i drobiowy. Ten kolo kingi to porażka suchy i sama kapusta zero innych surówek ani dodatków.
-
I tak RAB przebija Turasa i Zbyszka razem wziętych. ;]
Oceniamy naszą gastronomie a nie coś czego tu nie ma.Głupota jest jechać specjalnie z Polic do Szczecina na kebaba,pierwsze to koszt paliwa 18zł,po drugie czas dojazdu,po 3 czekanie na swojego kebaba,po 4 większość umarła by z głodu,nikt najedzony na kebzona nie idzie;)
2 dychy placisz za podroz do Szczecina? Fajnie masz. :E
Ja wole podjechac i zjesc co lubie, nawet jak bede musial pol minuty dluzej poczekac. :)
-
A mi tam u Zbyszka smakuje. Zupełnie inny kebab niż u Turka więc nie ma co porównywać.
Dokładnie nawet nie ma co porównywać.
Ja wole podjechac i zjesc co lubie, nawet jak bede musial pol minuty dluzej poczekac. :)
Dziwny gość jesteś!Wniosek jest jeden Twój bar Rab to Zbyszek i jego odpad kebab.Smacznego kłaniam się nisko
(http://img7.imageshack.us/img7/1596/kebabn008.jpg)
-
Najlepszego w życiu kebaba jadłem na długim targu w Gdańsku.Duża okrągła bułka podpieczona potem wsad mięsa nie mielonki!surówki trochę i znowu mięso i surówka i na górę fura mięsa plus własnej roboty sosy!!Turek skrajał mięsko z rusztu wielką maczetą a nie elektrycznym nożykiem...Normalnie niebo w gębie i za 10 zł najdłem się ja i moja luba.Pozdrawiam.Co do Polic to turek tylko!Słyszałem o Desperados,ale po tym jak zaczęli sobie doliczać do pizzy karton przy dowozie na telefon,już więcej nic tam nie zjem ani nie zamówię.
-
U Zbyszka kebaby wyglądają jak wegetarianki!!Masa warzyw i na dole skwarki..Cały kebab..Ja nie cierpię mielonki.Prawdziwe mięsko jak najbardziej...Choć obecnie ze względu na dietkę,nie mogę jeść takiego ustrojstwa :chef: :rotfl:
-
A mi tam u Zbyszka smakuje. Zupełnie inny kebab niż u Turka więc nie ma co porównywać.
Dokładnie nawet nie ma co porównywać.
Ja wole podjechac i zjesc co lubie, nawet jak bede musial pol minuty dluzej poczekac. :)
Dziwny gość jesteś!Wniosek jest jeden Twój bar Rab to Zbyszek i jego odpad kebab.Smacznego kłaniam się nisko
Obrazek (http://img7.imageshack.us/img7/1596/kebabn008.jpg)
Sile argumentow to Ty masz na poziomie leniwca. :)
Naprawde boli Cie to, ze komus smakuje co innego? Boli, ze Turek ma bardzo czesto suche mieso? Dorosnij czlowieku, sa powazniejsze problemy.
-
Piękny start na forum :) 2 punkciki po godzinie obecności ;D To nie Lotos Navigator - tu nie będzie nagród za punkty. Spuść dziewczyno z tonu i poczytaj co inni piszą. Okaże się, że zostaniesz sama ze swoją zbyszkowo-kapuścianą fascynacją. Ale nikt ci tego nie zabroni...
Przyczepiłeś się mnie jak rzep weź już się uspokój bo to już jest nudne.
przecież wiem że jesteś od turków.
-
przecież wiem że jesteś od turków.
I kto tu jest nudny? :crazy: Zero argumentów... Ręce opadają.
-
przecież wiem że jesteś od turków.
I kto tu jest nudny? :crazy: Zero argumentów... Ręce opadają.
Weź już się odczep.
-
Zaraz dojdzie do rękoczynów hahahahaha
-
Wiem, że się powtórzę w temacie "tureckiego oryginału" przy "Kindze", dla mnie to mięso zawiera w sobie co najmniej pół tablicy Mendelejewa, zawartość mięsa w mięsie też stawia wiele do życzenia. To same konserwanty, chemia i jakieś mielone odpady, których smak zabija się przyprawami. Niestety w Niemczech również coraz częściej można spotkać takie wynalazki. Mam nadzieję, że to nie odbije się kiedyś na zdrowiu miłośników tureckiej kuchni.
-
Oceniamy naszą gastronomie a nie coś czego tu nie ma.Głupota jest jechać specjalnie z Polic do Szczecina na kebaba
Ja kiedyś jechałem specjalnie na kebaba do Stargardu xD
-
Nie dziwcie się,skoro wszyscy zakupują gotowe mielonki w Selgrosie i Makro;/// ohyda.Kebab mielony to nie jedzenie!
-
Weź już się odczep.
Nie masz nic sensownego do napisania to siedź cicho i nie prowokuj - wtedy nikt nie będzie musiał się od ciebie odczepiać.
dla mnie to mięso zawiera w sobie co najmniej pół tablicy Mendelejewa, zawartość mięsa w mięsie też stawia wiele do życzenia.
A w domu w lodówce pewnie parówki ze świńskich oczek i inne pierdoły bogate w E ;)
-
A w domu w lodówce pewnie parówki ze świńskich oczek i inne pierdoły bogate w E ;)
W zasadzie nie jadam parówek, ale co do ich "składu" masz rację. Tak na prawdę do końca nie wiadomo, co nam producenci serwują. Z mięsem w kebabach może być podobnie.
-
I to są kolejne argumenty za otwarciem baru mlecznego z domowym jedzeniem bez żadnych emulgatorów i psów zmielonych z budą.Pozdrawiam
-
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu w życiu wiecej nie pojde do zbycha :| A powiem wam ze teraz w tym nowym budynku koło ryneczku jest za mocne jedzonko!! I nie drogo, a przede wszystkim bez włosów :P
Trzeba sobie jakos radzić z naszymi kulinariami bo w koncu KFC u nas nie otworza :( :P
-
Otworzyć bar mleczny!!!!Kto jest za??
-
Ja jestem za KFC :D Ale bar mleczny to może byc coś, ile mozna jesc kebaby i inne swiństwa, i w sam raz dla kogos komu nie chce sie robic obiadów :D
-
Tia, nie ma to jak KFC gdzie za cenę średniego zestawu zapchasz (bo nie najesz) się na godzinę.
Żarcie owszem, dobre, ale zdecydowanie za drogie.
-
Kebab u Turasa przy Kindzę co to ma być śmiech na sali!
-
Bo? Jakieś argumenty, czy post tylko bo to by licznik nabił?
Ja też za nimi nie przepadam ale to dlatego ze nie lubię takiego skrobanego mięska, wolę w kawałkach..
-
Bo? Jakieś argumenty, czy post tylko bo to by licznik nabił?
Ja też za nimi nie przepadam ale to dlatego ze nie lubię takiego skrobanego mięska, wolę w kawałkach..
Bo jest suchy i sama kapusta zero jakichkolwiek dodatków... poracha
-
Byłam tam dziś w nocy i powiem tak co to w ogóle za surówka była? troszkę tego posypane mięso właśnie te płaty to już w ogóle przesada i ta buda taka dziwna.
-
W drugim punkcie Turek ma/iał pysznego!!!Do wyboru mielonka i mięsko i nie patrzał na gramaturę.Do tego Ayran zimniutki i jedzonko nawet nawet.Nie wiem jak teraz,bo już dawno nie byłem,Właściciel robi najlepsze,a do tego przywita się,poda rękę.Znajdźcie drugi taki lokal w Policach.
-
Faktycznie on nie waży jedzenia.... daje tyle ile ukroi, a daje czasem tak jak z dodatkowym mięsem... Po paru obiadach u niego nabrałem obrzydzenia do ważenia "kebaba" albo frytek przed wsypaniem do bułki... bardzo nie ładnie to wygląda...
-
Gdzie zjeść Kebaba? Wszędzie gdzie je sprzedają........... a smak kebaba jest względnym doświadczeniem podniebienia. Jednen lubi więcej surówki, drugi mniej, jeden lubi sos taki drugi taki. Są ludzie co lubią mięso krojone w paski, a dla drugich to profanacja.
-
Polo widzę,że dużo wniosłeś do tego wątku...
-
Ja osobiście polecam Turka i Maciusia.
-
Z kupnych to owszem,ale i tak nie ma to jak domowy,z mięsa które się samemu kupi,z dodatkami jakie się lubi i w takiej ilości jak się chce.Bułki kebabowe można kupić lub nawet zamówić sobie w którymś z punktów Megi,taka buła spokojnie mieści się w ćwiartkach w zwykłym opiekaczu (tosterze),oczywiście niedomkniiętym.Ja z zasady mięso kroję w płaskie paski różnej wielkości,doprawiam przyprawami do grilla i kebabu i smażę w głębokim oleju jak frytki,potem odsączam z tłuszczu.Sosy można kupić gotowe (polecam te z Pudliszek) albo samemu zrobić z majonezu+dodatki smakowe.
-
ja też uważam,że obok maciusia najlepiej robią a właściwie robi pani z ukrainy w kitce w ciemnych włosach,zawsze bogato ozdobiony dodatkami i sosów dużo i jest bardzo sympatyczna
-
Może ktoś podać nr do Turka z Mieszka??
-
663 616 537 SMACZNEGO :)
-
dziękuje;)
-
Wożą?
-
Wożą :)
-
Uuuuuuuuuuu... do Jasienicy też ? :D
-
Uuuuuuuuuuu... do Jasienicy też ?
Nie martw się, w razie czego - zrobimy zamówienie zbiorowe :P
-
Może dojadą, do Przęsocina na stację dowozili :).
-
Trochę im się surówki popsuły porównując do tych, które były za czasów Bosfora w kindze ;[
-
Uuuuuuuuuuu... do Jasienicy też ? :D
A co w Jasienicy kebabów nie ma? Trzeba lokalny handel wspomagać haha
-
Uuuuuuuuuuu... do Jasienicy też ? :D
A co w Jasienicy kebabów nie ma? Trzeba lokalny handel wspomagać haha
Piszesz o jasienickiej pizzerii?
Albo zmienili kucharza, albo im już wisi, bo smak potraw się tak zepsuł, że żal tam kasę zostawiać.
W kebabie sama cebula zamiast surówek, a pizza trąci wczorajszym pantoflem.
-
Wczoraj miałam okazję spróbować kebaba koło ryneczku (w nowym bloku) i nigdy więcej !!! Surówka owszem bardzo dobra, ale mięso to jakaś masakra- suche, słone śmierdzące i twarde, że zęby można połamać :/ Sos też średni.
Dużo lepsze kebaby robią w Maciusiu. Ze szczecińskich lokali to zdecydowanie bar Rab :chef:
-
Wczoraj miałam okazję spróbować kebaba koło ryneczku (w nowym bloku) i nigdy więcej !!! Surówka owszem bardzo dobra, ale mięso to jakaś masakra- suche, słone śmierdzące i twarde, że zęby można połamać :/ Sos też średni.
Dużo lepsze kebaby robią w Maciusiu. Ze szczecińskich lokali to zdecydowanie bar Rab :chef:
Dziwne bo to jest drugi lokal Maciusia :chef:
-
I tak RAB przebija Turasa i Zbyszka razem wziętych. ;]
Oceniamy naszą gastronomie a nie coś czego tu nie ma.Głupota jest jechać specjalnie z Polic do Szczecina na kebaba,pierwsze to koszt paliwa 18zł,po drugie czas dojazdu,po 3 czekanie na swojego kebaba,po 4 większość umarła by z głodu,nikt najedzony na kebzona nie idzie;)
2 dychy placisz za podroz do Szczecina? Fajnie masz. :E
Ja wole podjechac i zjesc co lubie, nawet jak bede musial pol minuty dluzej poczekac. :)
Dokładnie się zgadzam!!! Wole dopłacić ale zjeść porządnego kebeba, choć ostatnio zatrudnili trochę nowych osób i już kebeby zmizerniały ale smak ten sam BEZCENNY
-
Wczoraj miałam okazję spróbować kebaba koło ryneczku (w nowym bloku) i nigdy więcej !!! Surówka owszem bardzo dobra, ale mięso to jakaś masakra- suche, słone śmierdzące i twarde, że zęby można połamać :/ Sos też średni.
Podpisuję się i dodam - sosy rozwodnione i bez smaku. Mięso gumowe.
Nigdy więcej.
-
O tym turku tak zachwalacie raz się skusiłem jakiś miesiąc temu i bez porównania co tu chwalić kebab na talerzu z frytkami mięso czarne długie kawałki wyschnięte polane sosem wyrzuciłem do kosza bo myślałem że zwymiotuję na widok tego mięsa ,jak takie mięso może smakować
-
kebaba jadam tylko na talerzu bo widzę co jem ,a do bułki wrzucą skwary i nie widać . :chef:
-
Ej, ale mięcho u Turka naprawdę jest czasem takie suche jakby nie wiadomo jak długo się tam piekło. Ogółem to kiedyś był lepszy, obecnie bez szału.
-
mięcho u Turka naprawdę jest czasem takie suche jakby nie wiadomo jak długo się tam piekło.
Już kiedyś pisałem o tym zachwalanym "oryginale", to mięso, to sama chemia, jadłem tam dwa razy, za pierwszym razem jeszcze było ok, ale po drugim powiedziałem, że prędko się tam nie zjawię. Z tego co piszecie, to dalej wciskają ludziom ten mięsny syntetyk. Niestety stwierdzam, że w Niemczech w wielu miejscach jakość i smak mięsa w kebabach też się pogorszyła.
-
W "Desperados" mają inne mięcho niż dotychczas. Mi osobiście smakuje. Jest delikatne i idealne do ostrego sosu. Z łagodnym nie polecam. chyba, że Ktoś gustuje w mdłym jedzeniu.
-
mięcho u Turka naprawdę jest czasem takie suche jakby nie wiadomo jak długo się tam piekło. Ogółem to kiedyś był lepszy, obecnie bez szału.
Mi się wydaje, że to nie jest już to samo mięcho co na początku. Faktycznie jakieś suche. Osobiście się przkonałem wczoraj.
-
U turasa jadłam raz i też podzięuję, nie znoszę mielonki -bleee.
U Maciusia mięso bez smaku? Wolę to niż samą sól z tego nowego bloku koło rynku (jaka to ulica?). Zresztą w Desperados tez jest przesolone jak dla mnie.
-
z tego nowego bloku koło rynku (jaka to ulica?).
PCK ;D
-
Ja widziałem, ze na PCK przywozili im mięso do kebaba już gotowe i zamrożone. Nie polecam jedzenia tych gotowych specjałów bo możne nagle się okazać, że jemy jakiś syf w stylu warszawskim. Byłem na PCK ale więcej przez tą mrożonkę tam nie pójdę!
-
I myślisz, że gdzieś indziej jest inaczej? ;] [;
-
na pck jak na razie najlepsze mięso w Policach. Nie żałują sosów i surówek. Jak dla mnie rewelacja.
A macius to ma takie same kebaby....tylko kolejka mniejsze;-)
-
ja natomiast widziałam już kilka razy na PCK, jak pracownice nakładały świeże mięsko z drobiu. tak KrP- wszędzie indziej na zapleczu trzymają żywe zwierzaki, zabijają i dopiero trafia na ruszt, a nie tak jak na PCK- gotowizna. Blee! Obrzydlistwo :rotfl:
-
Ja widziałem, ze na PCK przywozili im mięso do kebaba już gotowe i zamrożone.
Chyba konkurencja bo ja tam jem dość często i zawsze widzę świeże mięsko .Nawet hamburgery robią sami pychota .A jestem dość wybredna i byle czego nie jem .A tam zawsze świeże :chef:
-
Constar tez mial swieze mieso. :d
Naiwni troche jestescie.
-
Ja widziałem, ze na PCK przywozili im mięso do kebaba już gotowe i zamrożone.
Chyba konkurencja bo ja tam jem dość często i zawsze widzę świeże mięsko .Nawet hamburgery robią sami pychota .A jestem dość wybredna i byle czego nie jem .A tam zawsze świeże :chef:
Hamburgerów przyznam- nie próbowałam. Ale już chyba niue spróbuje, za bardzo zraziłam się do tego lokalu. Do dziś czuję w ustach te słone, wysuszone skwary co niby miały być mięsem. Coś okropnego !
-
ale o co wam chodzi jedzenie jak jedzenie w kebabie kazdy sie przesciga zeby u niego bylo naj naj lepsze ,kazdy ma jakis ulubiony ,prubuje z ciekawosci u innych ,mi tam smakuje u ''MACIUSIA ''i mojej rodzinie ,apropo jak sie poprosi dadza wiecej
-
Kebab tylko przy kindze :)
tzw. Kebab turecki.
Obsluga bardzo dobra a kebaba wielkiego dostajesz. :)
-
I myślisz, że gdzieś indziej jest inaczej? ;] [;
Nie wiem ale znając życie to wszędzie jest tak samo. Nie ważny klient tylko niskie koszta.
-
Ja widziałem, ze na PCK przywozili im mięso do kebaba już gotowe i zamrożone.
Chyba konkurencja bo ja tam jem dość często i zawsze widzę świeże mięsko .Nawet hamburgery robią sami pychota .A jestem dość wybredna i byle czego nie jem .A tam zawsze świeże :chef:
Mówię to co widziałem. Mięso było przywiezione takim dużym, białym samochodem, chłodnią.
Każdy je tam gdzie chce, ja po prostu więcej tam nie będę jadł. Na początku pytałem czy robią sami mięso to właścicielka powiedziała mi "tak oczywiście, nie kupujemy gotowego" a tu okazało się zupełnie co innego. Zawiodłem się i tyle. Mogła powiedzieć uczciwie a nie ściemnia byle by parę złotych u niej zostawić.
-
663 616 537 SMACZNEGO :)
Nieosiągalny i nieosiągalny...;/
-
Jak kebab to w desperados :chef:
-
Jak kebab to w desperados :chef:
Pycha:) Wal smiało,mam z niego 10%:)
-
Jak kebab... to tylko rolo z Krzywoustego
-
ma ktos nr do turka z mieszka??
-
663 616 537
-
A to ten turek z Mieszka dowozi do domu?
-
niestety nie dowozi :) kiedyś dowoził.... teraz tylko odbiór osobisty, ale za to ceny... 5zł za normalnego kebaba z dużą ilością mięsa 6 za rollo i 10 za zestaw... mała reklama, ale no takie ceny... ;o
-
Ja tam nie byłam już 3 lata! Powiem szczerze, ze nawet zapomniałam o tym miejscu ;D Ale dzięki za informację. Będę musiała się tam przejść- trochę daleko, ale co znaczą kolometry, kiedy celem są KEBABY! ;D
-
Muszę napisać ten post ;D
Tyle się nachwaliłam kebaba ma PCK w tym nowym budynku po hotelu... Teraz na dniach byłam tam po kebaba z fyrtkami i hamburgera... Żenada! Porażka! Mięsa w kebabie trzeba było szukać. Same frytki, a bułka twarda jak nie wiem co!
Miałam taką chęć na tego ich hamburgera i się załamałam, jak rozpakowałam zawartość. Dotychczas kotelt był wielki i gruby, a teraz dostałam jakieś cienkie i małe kółko... Musiałam frytki odgarnąć, żeby dojrzeć kotleta :<
Nie wiem, co się z nimi stało, ale chyba już tak szybko tam nie zjem- jeśłi w ogóle.
Ciekawa jestem, czy tylko mnie się tak zdarzyło czy po prostu zaczęli robić cięcia...
Pozdrawiam wielbicieli kebabów ;D
-
Ten sam Turek ma jeszcze kebaba przy Kindze
zgadza się i tam są smaczne, ja biorac tam kebaba całego nie dam rady zjejść :) niedawno otworzyli kolo "białej" budke, z hot dogami kebabami itp. Kebaba nie jadlam tam ale widzialam ze apetycznie wyglądaja. Skusiłam sie jedynie na hot doga i smaczny był.:)
-
jak dla mnie i rodzinki to tylko kebab obok kingi , na początku smakował na m ten z PCK po otwarciu ale teraz trzymamy się z dala,ostatnio zamówilismy go na telefon to sie przerazilismy ile tego jest bo w małym to byly sladowe ilosci miesa i frytek za to surówki od groma natomiast pseudo duzy byl ciutke wiekszy, w desperadosie tez jest smaczny ale jednak pod kinga i na mieszka jakos smakuje nam najbardziej,nadmienie jeszcze ze ten na mieszka mam bardzo dobre smazone ziemniaczki .Autenetycznie wole ten pod kinga bo tym sie najem ,moze i jest troszke suchy ale to wystarczy poprosic wieej sosu.Dawniej jadalismy na starych policach ,przy kosciele ale juz jakis czas sie nie da tam za bardzo zjesc.
Odnosnie miesa to kazdy kebab dostaje gotowe mieso w tzw belach nawet ten z kurczak gdyz jest on robiony na podobnej zaszadzie co wieprzowy ale jest rozcwiartowany na mniejsze kawalki inaczej by sie nie dalo zapeklowac takiego kawałka zbitego miesa to takie moje domniemanie ale moge sie mylic. Natomiast prawdziwy kebab robiny jest bodaj z baraniny jak pytalem sie sprzedawcy obok kingi i de facto jest on Kurdem nie Turkiem .
-
Cholercia tak gadacie i gadacie ze musze jeszcze raz obadac tego obok kingi bo kiedys jadlam inie smakowal mi zupelnie... jutro to sprawdze! ;]
-
Ja dzisiaj zalosowałem sobie kebab z tej żółtej budki, którą postawili przy "Białej" i mogę śmiało powiedzieć, że gdybym nie jadł go "w biegu" to pewnie i był by smaczny bo ciepły. A tak szybko stracił temperaturę :devil: ale w sumie bardziej na plus. Dobry ostry sos.
-
A ja bym sobie najchętniej sam przyrządził kebaba. Nawet mamy w Policach producenta pieczywka do tego - http://www.besa.com.pl/ - tylko nie wiem, gdzie te ich chlebki można kupić :(
-
Ja robie sam, ale w pitach, typowego pieczywa do kebabow tez nigdzie nie widzialem, a chetnie bym kupil. Jak ktos ma jakies info to niech da cynk.
-
Halo halo, informuje iz zezarlam wczoraj kebcia od turka spod kingi.
Na plus - porcja jak dla konia :D a na minus - ale akurat dla mnie - mieso w platach, bo wole takie normalne siekane :>
Dla mnie nadal Grill Bar na Bankowej jest mistrzem kebcia :)
-
Ja jak robię sam,to kupuję taki okrągły i płaski chlebek(nie wiem jak się dokładnie nazywa),kroję go na 4 części i mam oryginał! :chef:
Można go kupić w sklepie spożywczo-warzywniczym "Bagietka" na deptaku!
-
Witam wszystkich! Jestem tu nowa.Niedługo otworzę lokal z kebabem i nie tylko w Starych Policach. Napiszcie,jaki kebab wam najbardziej smakuje.Z chęcią się z tym zapoznam.
-
Witam wszystkich! Jestem tu nowa.Niedługo otworzę lokal z kebabem i nie tylko w Starych Policach. Napiszcie,jaki kebab wam najbardziej smakuje.Z chęcią się z tym zapoznam.
A ile płacisz za badanie rynku?
Proponuję darmowe kebaby przez miesiąc za każdą poradę xD
-
Można go kupić w sklepie spożywczo-warzywniczym "Bagietka" na deptaku!
zgadza się- sama kupuję od czasu do czasu bułki do kebaba i sama robię po swojemu. ostatnio spotkałam się nawet w Medze z tymi bułkami- na przeciwko Farmera na Zamenhofa. Nie wiem, czy mają często bo wiem, że w "Bagietce" jest codziennie.
-
Kontynuacja tematu:
http://forum.police.info.pl/viewtopic.php?p=107884#107884