Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 14017172 razy)

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21540 dnia: Dzisiaj o 10:24:23 »
Czy to co mielismy w kopertach na referendum bedzie mialo odzwierciedlenie w rzeczywistosci? Mam na mysli stawke podana przy 5bop.

Witam, kolego Prezesie nie wiem skąd wziąłeś że były 4 grupy na wartosciowaniu przy referendum, i tam i teraz jest 5 grup.
Młodszy aparatowy - okres próbny ( dodane przez Zarząd)
Młodszy aparatowy
Aparatowy
Starszy aparatowy
Aparatowy sterowniczy / aparatowy IV stopnia
Podobnie w laboratorium i inne pracownicze.
To co było na referendum zaszeregowania pracowników było robione przez kadry często bez pokrycia to co dawał kierownik.

Offline Martin

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #21541 dnia: Dzisiaj o 10:31:01 »
Witam, kolego Prezesie nie wiem skąd wziąłeś że były 4 grupy na wartosciowaniu przy referendum, i tam i teraz jest 5 grup.
Młodszy aparatowy
Aparatowy
Starszy aparatowy

Panie Rafale (o ile to Pan ze zmianowych ) Wiecie w ogóle kiedy pracownicy dowiedzą się w której grupie są ? u mnie kierownictwo mówi, że tylko wysłali swoja liste z propozcyjami stanowiskt dla pracowników i tyle a jakieś zwrotki kto jest gdzie to nie mają ( mamy tylko te śmieszne referendalne zaszeregowania)

sprawa druga prawda to że zwolnili Pania I.W zaraz po tym jak skończyła się jej kadencja ? jeżeli to prawda to nie powinniście wydac jakiegoś komunikatu wyrazającego obużenie tym faktem ?

Offline Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21542 dnia: Dzisiaj o 11:32:39 »
Młodszy aparatowy
Aparatowy
Starszy aparatowy

Panie Rafale (o ile to Pan ze zmianowych ) Wiecie w ogóle kiedy pracownicy dowiedzą się w której grupie są ? u mnie kierownictwo mówi, że tylko wysłali swoja liste z propozcyjami stanowiskt dla pracowników i tyle a jakieś zwrotki kto jest gdzie to nie mają ( mamy tylko te śmieszne referendalne zaszeregowania)

sprawa druga prawda to że zwolnili Pania I.W zaraz po tym jak skończyła się jej kadencja ? jeżeli to prawda to nie powinniście wydac jakiegoś komunikatu wyrazającego obużenie tym faktem ?
Jakie oburzenie xD Jak nierobowi sie skonczyla kadencja to powinni ja z miejsca wypieprzyc, z korzyscia dla wszystkich xD

Zreszta akurat zmianowi maja bogata historie odcinania sie od ludzi ktorym duzo zawdzieczaja, wiec nie oczekuj jakiejs reakcji :)

Post Merge: Dzisiaj o 11:32:56
Oczywiscie o ile to prawda, ze ja powiezli, w co watpie

Offline kier

• Gaduła
« Odpowiedź #21543 dnia: Dzisiaj o 12:18:28 »

Prawda. Referent ds pracowniczych

Offline Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21544 dnia: Dzisiaj o 12:46:32 »

Prawda. Referent ds pracowniczych
Tyle to wiem. Liczyłem, że ja całkiem zwolnili, ale niestety. No ale przynajmniej ma stanowisko nie przekraczające jej kompetencji.

Offline Rafał ZZ

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #21545 dnia: Dzisiaj o 19:52:38 »
Witam,
Panie Martin, zwiazki nie przydzielaja stanowisk, mysle ze jak kierownicy powysyłaja przydziały to zostanie to przeanalizowane przez kadry i pracownicy beda wzywani do podpisywania aneksow.

Kolego Rasowy my staramy sie informowac pracownikow, odpowiadac na ich pytania i byc w kontakcie. Druga sprawa, kogo kto tak wiele dla nas zrobil zostawilismy, bo chyba o czyms nie wiem. Wiem za to ze nadal jestesmy twoim ulubionym zwiazkiem.

Co do Pani Iwony W. na pewno jej nie zostawimy, poniewa« my nigdy nie zostawiamy swoich członkow.

Offline kier

• Gaduła
« Odpowiedź #21546 dnia: Dzisiaj o 20:23:00 »
Witam,
Panie Martin, zwiazki nie przydzielaja stanowisk, mysle ze jak kierownicy powysyłaja przydziały to zostanie to przeanalizowane przez kadry i pracownicy beda wzywani do podpisywania aneksow.

Kolego Rasowy my staramy sie informowac pracownikow, odpowiadac na ich pytania i byc w kontakcie. Druga sprawa, kogo kto tak wiele dla nas zrobil zostawilismy, bo chyba o czyms nie wiem. Wiem za to ze nadal jestesmy twoim ulubionym zwiazkiem.

Co do Pani Iwony W. na pewno jej nie zostawimy, poniewa« my nigdy nie zostawiamy swoich członkow.

I jeśli chodzi o propozycje kierownictwa , to one się bardzo rozmijają z oczekiwaniami dyrekcji. Wróbelki ćwierkają, że kierownicy muszą "zejść" ze swoich poprzednich ustaleń. Na pewno załoga będzie ukontentowana.

Offline Rafał ZZ

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #21547 dnia: Dzisiaj o 21:12:50 »
Jeżeli kierownicy wysłali swoje zapotrzebowania na stanowiska to uważam że powinni się tego trzymać. My na pewno będziemy po ich stronie i jestem pewien że pracownicy też.