Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 13964272 razy)

Offline Rasowy_Aparatowy

• Weteran
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21495 dnia: Dzisiaj o 19:54:23 »
Kolega Rasowy cały czas w formie 😉 myślę że Rafałowi z tymi mniej zadowolonymi bardziej chodziło o to forum.
Już wam dam spokój, po starej znajomości...

...do poniedziałku 😎

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #21496 dnia: Dzisiaj o 20:29:29 »
Kolega Rasowy cały czas w formie 😉 myślę że Rafałowi z tymi mniej zadowolonymi bardziej chodziło o to forum.

...do poniedziałku 😎
Rafałowi chodziło ,że podwyżki tzn wartościowanie dotknie tylko część pracowników jeden dostanie 200 podwyżki inny 700..
Zyskają Ci z najmniejszymi stawkami ,ale "stażem" do 10 lat pracy.

Online Prezes

• Stały bywalec
« Odpowiedź #21497 dnia: Dzisiaj o 21:19:56 »

...do poniedziałku 😎
Rafałowi chodziło ,że podwyżki tzn wartościowanie dotknie tylko część pracowników jeden dostanie 200 podwyżki inny 700..
Zyskają Ci z najmniejszymi stawkami ,ale "stażem" do 10 lat pracy.
Z tego co pamiętam to Rafał pół roku temu pisał że wszyscy powinni być zadowoleni bo plus minus 700zl miało mniej więcej być dla wszystkich...Imię Rafał jednak zobowiązuję bo od razu skojarzył mi się Rafał Trzaskowski. Jednym słowem ci co zapierdalaja w tej firmie najdłużej i najwięcej znają dostaną [ciach!] do dupy a ci co robią najkrócej,znają najmniej i zarabiaj najmniej dostaną najwięcej. Zajebiście to związki rozegrały 😂👏🏻 o takie związki zawsze walczyłem.  Zarząd jak zwykle was rozegrał a wy jak zwykle nie potraficie zawalczyć o pracownika. Mam cichą nadzieję że ludzie wam się odwdzięcza i jak zobaczą co zalatwiliscie to rzucą wypowiedzeniami I zamkną tą firmę w cholerę i wszyscy pójdziecie na bruk. Może wtedy do was dotrze,że to zwykły pracownik powinien być tu najważniejszy.
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 21:24:32 wysłana przez Prezes »