Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 13466050 razy)

Online Policzanin_2

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21270 dnia: Maja 31, 2026, 17:36:11 »
Zamykajcie to gówno, ja sobie poradzę.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #21271 dnia: Czerwca 01, 2026, 12:10:46 »
Ile odprawy byśmy chcieli ?

Offline Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21272 dnia: Czerwca 01, 2026, 12:59:11 »
xD

To mi przypomina ludzi ktorzy od 2022 mowia "ja tylko czekam na PDO i od razu rzucam papierami" xD

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #21273 dnia: Czerwca 01, 2026, 13:04:21 »
xD

To mi przypomina ludzi ktorzy od 2022 mowia "ja tylko czekam na PDO i od razu rzucam papierami" xD
Musisz zrozumieć ,że część tych pracowników tylko przychodzi do pracy.. bo mają druga pracę lepiej płatną itp.
Śmieszy mnie bardziej jak to ludzi z Puław doceniają Związki z Polic ;)

Offline Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21274 dnia: Czerwca 01, 2026, 14:07:20 »
xD

Musisz zrozumieć ,że część tych pracowników tylko przychodzi do pracy.. bo mają druga pracę lepiej płatną itp.
Śmieszy mnie bardziej jak to ludzi z Puław doceniają Związki z Polic ;)
Nie no, ja to czaje, tylko smieje sie z ludzi czekajacych na PDO xD

Za to ludzie z Pulaw mowia, ze zwiazki w Policach super bo wywalczyly stazowe xDDDDDDDDDD

Online Policzanin_2

• Gaduła
« Odpowiedź #21275 dnia: Dzisiaj o 06:00:16 »
W bramę piątkę, piorun walnął. Jest im to na rękę i chyba nie naprawią.

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21276 dnia: Dzisiaj o 10:19:32 »
Przecież chcesz żeby zaorali to "gówno" a przejmujesz się jakąś bramą piątką...
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Online Policzanin_2

• Gaduła
« Odpowiedź #21277 dnia: Dzisiaj o 10:24:15 »
Bo do tego czasu,mam bliżej z piatki.

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #21278 dnia: Dzisiaj o 15:02:20 »
Rasowy hipokryto. Popatrz na swoje poprzednie posty. Pisales zeby zaklad placil lepiej i istnial. Bo to dla rynku pracy bedzie dobrze. A teraz co ?. Niech zaklady padną. Hipokryzja nie zna granic

Offline Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21279 dnia: Dzisiaj o 15:38:39 »
Rasowy hipokryto. Popatrz na swoje poprzednie posty. Pisales zeby zaklad placil lepiej i istnial. Bo to dla rynku pracy bedzie dobrze. A teraz co ?. Niech zaklady padną. Hipokryzja nie zna granic
To teraz okaże się, jakie ty masz "jaja" i czy masz jakąkolwiek zdolność honorową (ja wiem, że nie masz, ale teraz to będzie ładnie widać):

Wskaż mi gdzie piszę "niech zakłady padną", a jeżeli nie wskażesz to pokaż, że masz resztki honoru i przeproś za pomówienie.

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #21280 dnia: Dzisiaj o 16:46:53 »
Rasowy ,doslownie nie. Ale podjudzasz ludzi. A to rownie dobrze mozna porownac do tego , ze chcesz aby zakladl padl.

Post Merge: Dzisiaj o 16:50:59
Do tego dodam ze jak ktos napisze ze zwiazki cis zalatwily. To ty i tak bys wiecej zrobil jako przedsrawiciel. Pisalem wczesniej zosia samosia
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 16:50:59 wysłana przez Samsonowicz »

Offline Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21281 dnia: Dzisiaj o 17:15:56 »
Rasowy ,doslownie nie. Ale podjudzasz ludzi. A to rownie dobrze mozna porownac do tego , ze chcesz aby zakladl padl.

Post Merge: [time]Czerwca 02, 2026, 16:50:59 [/time]
Do tego dodam ze jak ktos napisze ze zwiazki cis zalatwily. To ty i tak bys wiecej zrobil jako przedsrawiciel. Pisalem wczesniej zosia samosia
Ty to jednak jestes zwykly debil xD

Pisze wprost, jednoznacznie, ze w moim najlepszym ineteresie jest zeby zaklad "kwitł" - nie widzisz tego, za to widzisz jakies swoje chore domysly, ze chcialbym zeby zaklad padl xD ty jestes jakis nieogar bez kitu.

I gdzie pisalem kiedykolwiek, ze bym wiecej zalatwil jako przedstawiciel? Jak od dawna pisze, ze sie brzydze zwiazkami, co jest jednoznaczne z tym, ze nie bylbym ich przedstawicielem xD a juz na pewno nie chcialbym nic zalatwiac takim ludziom jak ty XD.

Czemu ludzie jak ty nie potrafia zrozumiec, ze ktos jest po prostu obiektywny? Przeciez ostatnio nawet chwalilem zwiazki, ale tego oczywiscie tez nie widzisz, bo ci nie pasuje do narracji tego "zlego" rasowego_aparatowego.

Jak pomylilem ciebie z Senegalczykiem przez podobienstwo nickow to potrafilem "publicznie" sie przyznac do bledu i przeprosic, bo tak robia porzadni ludzie, a ty jestes zwyklym frustratem i probujesz manipulowac faktami zeby ktos wyszedl na tego zlego, a prawda jest taka, ze ludzie ktorych tak zaciekle wedlug ciebie atakuje mnie szanuja (nie lubia, szanuja, to dwa rozne pojecia) i potrafie z nimi normalnie porozmawiac, tylko ty tu siedzisz i sie gotujesz, jestes obrzydliwym czlowiekiem moj drogi, ale na szczescie nie masz zadnego znaczenia wiec to tylko i wylacznie twoj problem. Wypij moje zdrowie.