Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 13350691 razy)

Offline Rasowy_Aparatowy

• Weteran
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21255 dnia: Maja 27, 2026, 10:57:54 »
Czyli fujara' i ,miekiszon'. Pozdrawiam

Post Merge: [time]Maja 27, 2026, 00:57:23 [/time]
Reswewek wez na klate. I w..... . Z ztego forum. Podaj swoja fitme.

Post Merge: [time]Maja 27, 2026, 03:13:23 [/time]
Resiu ja ci podam gdzie ja pracuje. A ty nam podasz gdzie ty. Ok?

Post Merge: [time]Maja 27, 2026, 03:17:22 [/time]
Nocke mam . Z chlopakami. Czekamy czy masz cos pod jajami . Raczej nie
"Nockę mam z chłopakami" i jakoś nie mam w twoim przypadku pewności czy mowisz o pracy...

Ale byku, nikogo nie interesuje gdzie ty pracujesz, nikt nie pytał.

Twoje zdanie na mój temat też jest nieistotne, bo ty jesteś nieistotny. Zrozum to, że jesteś człowiekiem bez znaczenia. Nawet partnerem do rozmów i szermierki na słowa nie jestes, bo patrząc na to jak piszesz to albo się nachlales znowu albo ci się ręce z emocji trzęsą.

Zobacz jakim ty jesteś żałosnym człowiekiem, od północy do 4 rano piszesz 4 posty jeden po drugim, zero ładu i składu, walisz w klawiaturę głową chyba i wypuszczasz z siebie losowe słowa. Ratuj się człowieku, może jeszcze nie jest za późno.

Post Merge: [time]Maja 27, 2026, 07:32:41 [/time]
Wiesz, z ludźmi typu młody aparatowy, Rafał ZZ, AB, An_na czy kilku innych tutaj można porozmawiać, podyskutować, można się nawet powyzywac na fajnym poziomie, a z tobą? Co ja mogę z tobą zrobic? Kury szczać prowadzac?

Zero merytoryki, czytać tych twoich wypocin się nie da bo jesteś ciągle pijany i nie umiesz pisać, gadasz jakieś bzdury, co ci da informacja gdzie pracuję? Myślisz, że człowieka takiego jak ja ruszą słowa typu "miekiszon" od jakiegoś nieudacznika życiowego i frustrata? Przecież ja bym do ciebie przyszedł albo ty do mnie to byś mówił do mnie "proszę pana" i byś się tłumaczył że to na tym forum to tylko takie wygłupy i nie miałeś nic złego na myśli i pisałeś pod wpływem alkoholu, bo właśnie takim podczlowiekiem żałosnym jesteś :(
Dziwię się ,że chce Ci się się mu odpowiadać.
Przeciez to wspaniala zabawa. Nie lubisz klaunow? :D

Offline Prezes

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #21256 dnia: Maja 27, 2026, 12:33:39 »
https://www.facebook.com/share/p/17jsj3wRsW/ W Tarnowie związki 800zl dla wszystkich się domagają,zwiększenie dodatku zmainiwrgo do 1500 wzrost stażowego o 30zl i różne tego typu rzeczy,bo jak nie to spór zbiorowy i będzie grubo 😉

Offline Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21257 dnia: Maja 27, 2026, 18:47:02 »
Cyk, zakłady zastawione, a Samsonowicz będzie mówił, że ktoś mu czegoś zazdrości xD

Offline oli

• Gaduła
« Odpowiedź #21258 dnia: Maja 27, 2026, 22:30:24 »
ile trzeba miec złosci zeby tak sie odzywac do siebie jakis pan dajcie na luz