Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 12996055 razy)

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21075 dnia: Dzisiaj o 16:20:54 »
Prezes na pewno możesz to mailowo zgłosić swojemu wydziałowemu inspektorowi, nie będzie to anonimowo, ale powinno pomóc. Możesz również udać się do związków , powinni pomóc.
ZZ to powinny wczoraj chyba dać jakąś informację ,bo do 30.04 milabyc nowe tabelki wartościowania itp..
No cóż ,ale niestety się nie udało i zapomnieli poinformować.

Nowe tabelki... Ja nawet starych nie widziałem. Taki to o jest przepływ informacji w tych zakładach. Zawsze tu tak było. Ale ZZ ci powiedzą, żeby przyjść do biura, jakbym nie miał nic innego do roboty tylko po biurach chodzić. Jakoś o tym, że jadą do Warszawy i mimo braków w obsadach będą zwalniać ludzi z pracy to potrafią poinformować i do biura iść nie trzeba...
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Online Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21076 dnia: Dzisiaj o 17:52:47 »
Prezes na pewno możesz to mailowo zgłosić swojemu wydziałowemu inspektorowi, nie będzie to anonimowo, ale powinno pomóc. Możesz również udać się do związków , powinni pomóc.
ZZ to powinny wczoraj chyba dać jakąś informację ,bo do 30.04 milabyc nowe tabelki wartościowania itp..
No cóż ,ale niestety się nie udało i zapomnieli poinformować.

Nowe tabelki... Ja nawet starych nie widziałem. Taki to o jest przepływ informacji w tych zakładach. Zawsze tu tak było. Ale ZZ ci powiedzą, żeby przyjść do biura, jakbym nie miał nic innego do roboty tylko po biurach chodzić. Jakoś o tym, że jadą do Warszawy i mimo braków w obsadach będą zwalniać ludzi z pracy to potrafią poinformować i do biura iść nie trzeba...
Tutaj to akurat twoja wina - tabelki są w ZUZP, a ZUZP jest ogólnodostępny i KAZDY pracownik zakładów powinien go co najmniej raz przeczytać

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21077 dnia: Dzisiaj o 19:10:13 »
Chodzi o tabelki z wartościowaniem stanowisk. Tego jeszcze nie zatwierdzili przecież.
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Online Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21078 dnia: Dzisiaj o 19:22:34 »
Chodzi o tabelki z wartościowaniem stanowisk. Tego jeszcze nie zatwierdzili przecież.
Tak, ale mówisz też o "starych tabelkach". Stare tabele ze stawkami zaszeregowania są w ZUZP.

Co do "nowych" to tak - mialy chyba być do końca kwietnia, a nie ma

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21079 dnia: Dzisiaj o 19:25:14 »
Te stare tabele ze stawkami zaszeregowania to ja znam. Miałem na myśli nowe propozycje wartościowań, które podobno wyszły na początku roku, a teraz w kwietniu miała być ich aktualizacja.