Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11910035 razy)

Offline SexyAparatowy

• Bywalec
  • **
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20595 dnia: Dzisiaj o 14:55:26 »
To nawet gorsze jak nie dostać nic. Za kogo nas mają żeby dać ludziom takie coś. To ja dziecku większe kieszonkowe daje.

Offline Martin

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20596 dnia: Dzisiaj o 15:51:56 »
to wywalczyli tylko to stażowe czy coś jeszcze ? xD

Online Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20597 dnia: Dzisiaj o 16:23:55 »
to wywalczyli tylko to stażowe czy coś jeszcze ? xD
Powrót premii i chyba też stanowiskowe

Offline Prezes

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20598 dnia: Dzisiaj o 17:57:34 »
10zl stażowego 😂 trzymajcie mnie bo nie wiem czy się śmiać czy płakać 😭 ładnie nas dyma zarząd w sumie razem ze związkami. Jak oni w ogóle mogli się zgodzić na coś takiego, przecież to jak byś jakieś ochłapy rzucił psu. Tak nas traktują właśnie w tej firmie,dosłownie jak jakieś bezpańskie psy które mają zapierdalać i cieszyć się że w ogóle mają robotę. Ja [ciach!] nie. Chcę nic mówić ale my przez te 4lata czy coś w tym stylu nie dostaliśmy złamanego grosza podwyżki,jesteśmy minimum 1000zl w plecy przez te 4lata,a w ciągu tych 4lat wszystko poszło tak w górę że głowa mała. Co z tego że nam teraz coś tam rzucą jak jakiemuś smieciowi skoro to co dadzą to właściwie pójdzie na te podwyżki które nas dotykają co roku. Czemu w tych związkach takie pipy siedzą. Ciężko wejść w spór zbiorowy ogłosić akcję protestacyjną,zatrzymać produkcję na 3 dni....zaraz by była inna rozmowa z załogą.