Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11475797 razy)

Offline Anonin

• Nowicjusz
  • *
  • Aparatowy 1
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20340 dnia: Listopada 25, 2025, 12:03:40 »
Trochę jest w tym racji ale żeby sprzedać Polimery muszą z inwentarzem ludzkim itp inaczej Orlen może odejść od stołu i nie kupic i wtedy pociągnie dopiero Zakłady na dno .Nie stety pępowiną są połączone zakłady z polimerami i umowami . A co do premi im tak samo zabrali od razu premie jak nam wiem bo mam kolegę dostali jedna więcej i to malutką.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20341 dnia: Listopada 25, 2025, 12:33:34 »
Teraz szkoda ludzi co tam poszli i trzeba im pomóc, ale jak oni tam poszli i się smiali z zakładowcow, że nic nie robia a dostają premie i dużo lepsze wypłaty to było dobrze? xD

Offline Temerczyk

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20342 dnia: Listopada 25, 2025, 13:42:10 »
Albo sobie na nadgodziny chodzili spać na nocki i że w połowie roku już byli wypstrykani z limitów czy premie za nic w wysokości 1 wypłaty kiedy nam ucięli wszystko. Dobrze. Znajdą się nowi pracownicy. Nie ma komu uruchomiac - nie żebyście tam pracowali dłużej niż miesiąc bez jakiejś wsypy lub awarii...

Offline kanapowiec

• Gadatliwy
« Odpowiedź #20343 dnia: Listopada 25, 2025, 15:55:14 »
Nowi pracownicy XD

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20344 dnia: Listopada 27, 2025, 15:32:10 »
Po wyłączeniu Grupy Azoty Polyolefins EBITDA wzrosła z -186 mln zł do 346 mln zł – poprawa o 532 mln zł.

Idzie lepszy czas...
https://informacje.wp.pl/grupa-azoty-odbija-po-trudnych-latach-rekordowa-poprawa-rentownosci-7225675853797505a
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20345 dnia: Listopada 27, 2025, 16:30:16 »
Po wyłączeniu Grupy Azoty Polyolefins EBITDA wzrosła z -186 mln zł do 346 mln zł – poprawa o 532 mln zł.

Idzie lepszy czas...
https://informacje.wp.pl/grupa-azoty-odbija-po-trudnych-latach-rekordowa-poprawa-rentownosci-7225675853797505a
To pewnie wam związki załatwią podwyżki teraz, prawda? xDDDD

Czy może są zajęci czymś innym? :>

Offline SexyAparatowy

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #20346 dnia: Listopada 27, 2025, 16:57:54 »
Bal sylwestrowy trza zrobić albo jakiś wspólny wyjazd integracyjny a nie tam jakies negocjacje płacowe. Kto by sie tym przejmował.

Offline Topolol

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20347 dnia: Listopada 27, 2025, 17:14:44 »
Najpierw zabawa andrzejkowa

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20348 dnia: Listopada 27, 2025, 18:06:54 »
Podwyżki będą, ale nie przez to, że wywalczą je związki tylko przez lepszy dla nas czas i dobre decyzję takie jak pozbycie się Polimerów :)
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20349 dnia: Dzisiaj o 10:31:19 »
Związki na czele z niepiśmiennym przewodniczącym są aktualnie zajęte wyrzucaniem Tarocinskiej ze swoich szeregów, bo dla dobra pracowników odważyła się wystartować bez ich łaskawej zgody xD

Moje serdeczne gratulacje dla wszystkich którzy jeszcze płacą składki na MZZPRC, przynajmniej wiecie, że te pieniądze są dobrze wydawane xD

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20350 dnia: Dzisiaj o 12:05:02 »
Związki na czele z niepiśmiennym przewodniczącym są aktualnie zajęte wyrzucaniem Tarocinskiej ze swoich szeregów, bo dla dobra pracowników odważyła się wystartować bez ich łaskawej zgody xD

Moje serdeczne gratulacje dla wszystkich którzy jeszcze płacą składki na MZZPRC, przynajmniej wiecie, że te pieniądze są dobrze wydawane xD
Ale mają grupę na WhatUpie;)

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20351 dnia: Dzisiaj o 15:01:31 »

Ale mają grupę na WhatUpie;)
Związki czy Tarocińska? xD

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20352 dnia: Dzisiaj o 15:12:05 »
Chyba Anna xd.
Chyba, że są incognito. Tak jak Solidarność dla mnie, do dziś nie mogę wyświetlić ich strony na facebooku 🤣

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20353 dnia: Dzisiaj o 15:49:19 »
Chyba Anna xd.
Chyba, że są incognito. Tak jak Solidarność dla mnie, do dziś nie mogę wyświetlić ich strony na facebooku 🤣
Annę od związków niestety już trzeba oddzielać odkąd została z nich wyrzucona ;)

Ale tak, grupa na what'sapp dobry pomysł, zawsze jakas komunikacja.

Offline An_na

• Weteran
« Odpowiedź #20354 dnia: Dzisiaj o 16:08:41 »
Tak, ja prowadzę grupę koleżeńską na what app. Kto chce to zapraszam 500002070.