Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 8557994 razy)

Offline Samsonowicz

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #19200 dnia: Lutego 24, 2025, 07:39:26 »
Patologia to jestes ty. Mam prawo zagłosować na kogo chcę i nie mówię tu o pis czy po . Chyba że chcesz mieć cara takiego jak mają Rosjanie i wtedy wiadomo z góry kto wygra. może teraz też mi powiesz na kogo mam zagłosować na przedstawiciela załogi w zarządzie. Bo Ty lepiej wiesz ode mnie.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #19201 dnia: Lutego 24, 2025, 07:52:56 »
Lekko zmieniając temat ale pozostając przy wyborach - ja wiem, że spora część zakladowcow z krwi i kości nie umie czytać i można to olewać, ale jak można startować do Zarządu i napisać na swoich plakatach promocyjnych "sytułacja", a potem to porozwieszac po całym zakładzie XD

Post Merge: Lutego 24, 2025, 08:28:32
GAPS konsolidacja z Tarnowskimi spolkami, dezinwestycja w Transtech i...Kemipol. Ciekawie ciekawie
« Ostatnia zmiana: Lutego 24, 2025, 08:28:32 wysłana przez Rasowy_Aparatowy »

Offline kier

• Gaduła
« Odpowiedź #19202 dnia: Lutego 24, 2025, 08:38:11 »

GAPS konsolidacja z Tarnowskimi spolkami, dezinwestycja w Transtech i...Kemipol. Ciekawie ciekawie
Konsolidacja - już wiadomo kiedy dokładnie?

Offline Arkona

• Gaduła
« Odpowiedź #19203 dnia: Lutego 24, 2025, 09:29:51 »
Patologia to jestes ty. Mam prawo zagłosować na kogo chcę i nie mówię tu o pis czy po . Chyba że chcesz mieć cara takiego jak mają Rosjanie i wtedy wiadomo z góry kto wygra. może teraz też mi powiesz na kogo mam zagłosować na przedstawiciela załogi w zarządzie. Bo Ty lepiej wiesz ode mnie.

Nie zrozumiałeś w ogóle mojego przesłania, a szczekasz niczym amstaff będąc tak naprawdę ratlerekiem. Głosuj sobie na kogo chcesz i myśl, że zmieszasz tym świat. Tak jak ci wszyscy ludzie, którzy głosują od 30lat na tych samych złodzieji.
A tak swoją drogą, wolałbym by u władzy były dziedzice np po Sobieskim, bo to był nasz kozak. A teraz kogo mamy? Jakieś obce nam ludzie, źle nastawione do tego narodu.

Życzę udanej frekwencji w wyborach na Członka Zarządu.

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #19204 dnia: Lutego 24, 2025, 10:53:56 »
No nie brakuję nam takich popilistow jak ty. Pozdrawiam

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #19205 dnia: Lutego 24, 2025, 12:18:35 »

Konsolidacja - już wiadomo kiedy dokładnie?
Jeszcze sporo czasu, ale są już przetargi na doradztwo w tych sprawach

Offline kopernik

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19206 dnia: Lutego 28, 2025, 13:57:22 »
Z dniem 28 lutego większość (jeśli nie wszystkie) karty LUNCH PASS tracą ważność.
Dziś jest ostatni dzień możliwości zapłacenia tą kartą.
Póki co nadal nie ma nigdzie informacji odnośnie nowych kart. 

Offline Arkona

• Gaduła
« Odpowiedź #19207 dnia: Lutego 28, 2025, 19:27:55 »
Obstawiam, że w przyszłym tygodniu dostaniemy nowe karty. Bo i tak doładowania były jakoś 10 dnia miesiąca.

Zakończyły się wybory na przedstawiciela załogi. Wygrał pan Wiesław Muskała. Mi osobiście, nie znany w ogóle człowiek.
Demokracja, poszła większość oddać głos i oddala, byle oddać.

Offline An_na

• Weteran
« Odpowiedź #19208 dnia: Lutego 28, 2025, 21:17:37 »
Dziękuję Wam za wspólnie spędzone lata.

Offline oli

• Gaduła
« Odpowiedź #19209 dnia: Lutego 28, 2025, 22:44:20 »
może ktoś napisać kto to jest i gdzie pracuje

Offline Kokoszko

• Stały bywalec
« Odpowiedź #19210 dnia: Lutego 28, 2025, 23:46:53 »
Obstawiam, że w przyszłym tygodniu dostaniemy nowe karty. Bo i tak doładowania były jakoś 10 dnia miesiąca.

Zakończyły się wybory na przedstawiciela załogi. Wygrał pan Wiesław Muskała. Mi osobiście, nie znany w ogóle człowiek.
A co wolałabyś żeby ktoś inny wygrał... I bardzo dobrze że Wiesław wygrał.... Zlikwidujemy to zło na zakładzie...💪

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #19211 dnia: Lutego 28, 2025, 23:47:44 »

A co wolałabyś żeby ktoś inny wygrał... I bardzo dobrze że Wiesław wygrał.... Zlikwidujemy to zło na zakładzie...💪
Z całym szacunkiem, ale pan Wiesław gówno może xD jak każdy inny członek zarządu z wyboru pracowników

Offline Kokoszko

• Stały bywalec
« Odpowiedź #19212 dnia: Marca 01, 2025, 05:26:38 »

Z całym szacunkiem, ale pan Wiesław gówno może xD jak każdy inny członek zarządu z wyboru pracowników
No to na to wychodzi według twojej logiki kto kolwiek z zarządu oprócz prezesa gówno moze i nie załatwi nic🤣🤣🤣

Offline Arkona

• Gaduła
« Odpowiedź #19213 dnia: Marca 01, 2025, 06:14:42 »
Tutaj nie chodzi o to kto co może. Tylko o przepływ informacji. To jest istotne dla pracownika. Wybrany pan nie ma nawet konta na facebooku, nie wiem czy w ogóle posiada telefon komórkowy. Tak chcesz likwidować zło na zakładach? Powodzenia 🤣

Offline Zachodniopomorzanin

• Stały bywalec
« Odpowiedź #19214 dnia: Marca 01, 2025, 09:51:11 »
Kogo wy wybraliście xD  ;D  teraz możecie być pewni, że nic nie będziecie wiedzieć o planowanych zmianach, rozmowach. Szykujcie się na 4BOP i utratę dodatków