Powiadasz 6-7 tys? Hahahahah pokaz mi takiego aparatowego, który tyle ma 🤣
No już nie gadaj z nie znajdziesz 😉 dobrze wiesz że znajdziesz,ale wśród tych którzy odchodzą na emeryturę i mają przerobione 30lat w zakładzie,a w śród młodych i pracujących 5lat to wiadomo,że tak pomiędzy 4 a 5tys przy całym miesiącu przepracowanym ,przy najniższym ubezpieczeniu PZU,bez składek na pkzp,bez lux medu i bez związków. Takie są realia zarobków w tej firmie. I Ty i ja znany nie jednego który właśnie tyle zarabia. Czyli tak naprawdę zarabiają tyle,że wstyd się przyznawać. Bo to dosłownie wstyd żeby taka firma taki potentat chemiczny płacił takie wynagrodzenie,za pracę na zmiany i pracę w ciężkiej chemii. Ale głowa do góry zarząd nam odpali jakąś gratyfikację jak się zgodzimy tyrać na 4bop. Nie ważne że dwa lata nie dostaliśmy podwyżki,że nam teraz wszystko zabrali. To co nam zabrali oddadzą nam w gratyfikacji 🤣 tak to sobie sprytnie zarząd wymyślił 🤣 zabiorą nam dni chemika , premię,podwyżki,ale dadzą nam jak będziemy zapierdalać na 4bop po 12h 😄 żyć nie umierać...tak jak pisałem ten system 12h to że on się sprawdza na polimerach nie oznacza że się sprawdzi w tym skansenie bo tu produkcja przebiega z goła inaczej.
Post Merge: Października 02, 2024, 11:40:11
Panowie Nas PDH malo powinno interesować(jedynie aby zaczęło zarabiać na siebie)
Na Zakładach robi się mało ciekawie ,bo mi nic nie wiemy dowiadujemy się jakiś informacje na "korytarzu" i tyle.
Zasłanianie się jakaś tajemnica handlowa itp.
To po co wybieramy swoich przedstawicieli do RN lub do Zarządu.
Może wywalczą dla Nas 5bop , ale jeżeli w komisji nadal jest JW to walczy przeciwko Nam.
Mówisz, że Iwona walczy przeciwko załodze ? ?
A kto to w ogóle jest?
Czarodziejka z księżyca 😉🤣