Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 9127603 razy)

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #19650 dnia: Maja 20, 2025, 17:12:03 »
Nie o to chodzi czy prezes ma drukarkę czy nie . Zwiazki dobrze napisały ze się nie zgadzają na zmianę czasu pracy. Ale co mogły zrobic innego w tym momencie. Są tacy że wiedzą lepiej jak rasowy to niech napisze, a nie tylko z tylnego siedzenia krytykuję
Nie popisales się. Gdzie tu widzisz krytykę związków? Napisałem tylko, że się oburzyły, co jest zgodne z prawdą, co znajduje potwierdzenie w pismach które wrzuciłeś. Jedyna krytyka (a właściwie wyśmianie) odnosi się do pani IW, nie do związków.

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #19651 dnia: Maja 20, 2025, 18:00:14 »
Ja się nie popisałem to po co.  Ale. Na samym początku twojego wywodu i ta buzka na koncu xD, co oznacza że ironizujesz i wysmiewasz działanie związków. 

Offline polo

• Gaduła
« Odpowiedź #19652 dnia: Maja 20, 2025, 18:56:02 »
@ samsonowicz ... zawsze pisałem ze koledzy nie lubili rasowego, to sie wyzywa w inernecie ...taka ma traume z dziecństwa XD XD XD - taka z niego pipa mądralińska XD XD XD

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #19653 dnia: Maja 20, 2025, 21:20:26 »
Ja się nie popisałem to po co.  Ale. Na samym początku twojego wywodu i ta buzka na koncu xD, co oznacza że ironizujesz i wysmiewasz działanie związków. 
Taka twoja interpretacja. A że błędna to już nie moja wina.

"xD" na koncu oznacza, ze bawi mnie ta sytuacja, nie wysmiewam dzialan zwiazkow (akurat tych konkretnych dzialan, bo niektore wysmiewam xD)

polo - koledzy mnie lubia, jakby mnie nie lubili to by nie byli moimi kolegami. No chyba ze ty sie zadajesz z ludzmi ktorzy cie nie lubia, to troche przykre.

Pipa madralinska, ale jak napisalem jako pierwszy o 4BOP to pewnie sie zapowietrzyles XD

Online SaszaBy

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #19654 dnia: Maja 20, 2025, 22:58:15 »
Nawet  PRL dopuszczało satyrę