Storczyk napisał/a:
Bartłomiej Pachis 20 głosów to człowiek który te swoje głosy kupił za piwo !Siedział w barze i dzwonił do kolegów że postawi im piwo za każdy głos.NIE CHCE takich władców Polic co to głosy kupują za piwo.
Zawiść? Widać że "stokrotko" Tobie nic nie postawił.
Tym wyborem, policka PO udowadnia dobitnie i ostatecznie, że poza forsowaniem prywatnych interesów nie ma miastu nic, absolutnie nic do zaoferowania!!!... na miejscu garstki naprawdę wartościowych ludzi (Kowalewski), którzy znaleźli się w tym POkrętnym towarzystwie natychmiast po tej decyzji rzuciłbym to w ch.....rę
No jak to co zrobił? Ochronił mieszkańców Polic przed zagładą wykrywając z wujkiem Jurkiem aferę w ZWiK-u. Z wielkim zaangażowaniem, godnym radnego, wymachiwał papierami "do kamery, do kamery!!!".
A ja się pytam, koledzy ( i koleżanki )
politykierzy. Jak długo to Wasze szyderstwo i małostkowość będzie dominować na forum? W każdym działaniu widzicie "forsowanie osobistych interesów" lub zawiści z podwórka.
Oprócz etykiety, istnieje jeszcze etyka. Warto i to słowo sobie przyswoić.
Nie jestem fanatykiem PO, choć uważam że wykazuje się jak do tej pory największą ilością "normalnych" ludzi. I aby takie zarzuty stawiać, (co gwarantuje konstytucja) trzeba to
udokumentować. Aby było to zgodne z prawem, etyką. Więc zanim następnym razem, będziecie "pluć jadem" przygotujcie sobie jakieś rzetelne argumenty. Nie insynuacje. Lub co najmniej wskażcie co zrobili inni radni dla Polic. Dla równowagi, lub poparcie zarzutów.
Patrzę chłodno na każdą partię czy ugrupowanie. Bez preferencji. Wydaje mi się jednak że gdy PO utrzyma te kandydatury, to wybory "mają z głowy"