Inne tematy > Strefa kobiet

porodówka w Policach 3

<< < (2/3) > >>

ona:

--- Cytat: "bozka" ---
--- Cytat: "Kuba" ---Policka porodówka po remoncie jest nadal tą samą policką porodówkę.
--- Koniec cytatu ---

Kuba tu niestety się mylisz, To już nie jest ta sama porodówka. Po remoncie komfort porodu w naszym szpitali bardzo się zmienił. Znam panie ze Szczecina które decydują rodzić się właśnie tu. To chyba o czymś świadczy.

Co do wypowiedzi rbk to chyba też zasłużył na kreskę za obrazę usera
--- Koniec cytatu ---

Jeszcze przed remontem wiele Szczecinianek rodziło w naszym polickim szpitalu więc nie do końca to się tak zmieniło...

bozka:

--- Cytat: "ona" ---Jeszcze przed remontem wiele Szczecinianek rodziło w naszym polickim szpitalu więc nie do końca to się tak zmieniło...
--- Koniec cytatu ---

Nie wątpię w to ale obecnie mamy czym się pochwalić. Ja już tu rodzić nie będę ale jestem ciekawa opinii świeżych mam na temat tego oddziału.

draculka:
Panowie Admini i Moderatorzy scalcie zwaśnione tematy i po sprawie.
Dla mnie sprawa jest jasna  - temat ten sam, lecz po lekkim liftingu :mrgreen: czytaj: remoncie.

Co do meritum wiem jedno - policka porodówka już nigdy nie będzie taka sama ponieważ nie pracuje tutaj już ta sama ekipa lekarzy - m.in. Niedzielski, Głaz i pewnie inni.
Obydwoje dzieci rodziłam z Głazem i pojechałabym rodzić za nim nawet do Pcimia Dolnego, gdyby tylko udało się trafić na jego dyżur.
Zatem policka porodówka to już nie to samo co kiedyś.

ona:
Ja też jestem bardzo ciekawa opini na temat nowej porodówki. Stara ekipa lekarzy jak najbardziej mi odpowiadała, teraz jednak słyszy się aferę za aferę, jak nie podmienione noworodki to zarażenia gronkowcem...

KrP:
Tylko po kiego nowe tematy zakładać skoro można w starym napisać? To jest naprawdę takie trudne do zrozumienia?

Dziwię się, że ten wątek jeszcze otwarty jest. Kafar chyba zrobi porządek, on się nie [wulgaryzm] zauważyłem. ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej