Inne tematy > Strefa kobiet
Gdzie wesele w Policach?
policzanka89:
Witam! Mam ogromny problem, bo mam 1,5 miesiąca na organizację wesela :) Może pomożecie? Przekopałam już cały ten wątek, ale może wypowiedzą się osoby, które były na weselu w Mirage (Bajka), zajaz Mini Max w Bartoszewie, Stołówce w Białej, czy w Brzózkach. Robimy wesele na ok 60 osób. Może polecicie również jakiś zespół? Jaki jest w ogóle koszt wynajęcia zespołu bądź dj? Ile wy płaciliście za osobę, w tych lokalach, i czy jest problem, jeśli chce się zorganizować własny alkohol. Pierwszy raz biorę ślub :P i nie mam zielonego pojęcia o organizacji! Z góry dzięki za pomoc :)
azi221:
--- Cytat: "policzanka89" ---Witam! Mam ogromny problem, bo mam 1,5 miesiąca na organizację wesela :) Może pomożecie? Przekopałam już cały ten wątek, ale może wypowiedzą się osoby, które były na weselu w Mirage (Bajka), zajaz Mini Max w Bartoszewie, Stołówce w Białej, czy w Brzózkach. Robimy wesele na ok 60 osób. Może polecicie również jakiś zespół? Jaki jest w ogóle koszt wynajęcia zespołu bądź dj? Ile wy płaciliście za osobę, w tych lokalach, i czy jest problem, jeśli chce się zorganizować własny alkohol. Pierwszy raz biorę ślub :P i nie mam zielonego pojęcia o organizacji! Z góry dzięki za pomoc :)
--- Koniec cytatu ---
Polecam sprawdzony zespół oraz kamerzyste:
Zespół ERA BAND
Kamerzysta MATIMARSTUDIO
Pozdrawiam ekipy ;-)
policzanka89:
A jakim autem jechaliście do ślubu? Znacie jakieś wypożyczalnie, bądź osoby prywatne, które wynajmują auta na ślub w Policach?
policzanka89:
A co sądzicie o Bajce (dawny Mirage) po zmianie właściciela?
maluszkowa:
Szczerze? W Bajce nie ma takiego klimatu ... Odnośnie wódki to popieram w Makro kupisz ją najtaniej :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej