Inne tematy > Kulinaria

Pieczywko czosnkowe

<< < (2/5) > >>

lupka:
Pieczywo czosnkowe najlepiej zrobić samemu. Wystarczy masło,wyciśnięty czosnek, zioła prowansalskie, sól i oczywiście pieczywo. Resztę chyba każdy sam ogarnie. Dla ułatwienia to ja troszkę roztapiam masło żeby wszystko lepiej wymieszać. Lub wyjąć z lodówki i niech postoi w ciepły dzień na stole.

alanhalas:
Też uważam, że najlepsze pieczywko robi się samemu:)

zaski:
wszystkie posiłki najlepsze są samemu upichcone

caroline:
Również robię pieczywo czosnkowe sama w domu. Jest to takaprosta przekąska, a jaka smaczna. Robię tak jak napisał/a Lupka, tylko bez soli i dodaję trochę na wierch startego sera. Polecam.

Mortus:
W palerrmo ta wasza ukochana bagietka jest trzymana w zamrażarce i wyciągana kiedy trzeba...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej