Inne tematy > Tematy różne
Dobry dentysta w Policach?
lepka:
Witajcie, proszę o pomoc! Poszukuję dobrego dentysty!
1. Poszukiwany dobry dentysta, z pozytywnym podejściem do pacjenta ( bardzo się boje wizyt u stomatologa ). Może być prywatnie, Police.
2. Dobry stomatolog, który wyrwie dwie ósemki na NFZ. Czy ktoś korzystał kiedyś z narkozy?
+ Dla osób, które zastanawiają się nad aparatem ortodontycznym całym sercem polecam FABRYKĘ ZDROWEGO UŚMIECHU w Szczecinie i p. Izę.
- Nie polecam dr Aleksander, która ciągnie od pacjentów ile się da ( przynajmniej u mnie tak było ) zawołała za leczenie ubytku na jedynce 320 zł - w Szczecinie zrobiono mi to za 150 zł.
Proszę o opinię i rady, Pozdrawiam
antekmańcewyrwałnogę:
--- Cytat: lepka w Stycznia 19, 2015, 18:45:35 ---+ Dla osób, które zastanawiają się nad aparatem ortodontycznym całym sercem polecam FABRYKĘ ZDROWEGO UŚMIECHU w Szczecinie i p. Izę.
--- Koniec cytatu ---
Zarąbiasta kobieta :D my mówimy na nią Dońcia :)))
vwpolice:
--- Cytat: stokrotka84 w Lipca 15, 2014, 19:24:37 ---medika oferuje tzw. delikatny skaling który można robić dwa razy do roku lub taki solidniejszy raz do roku w ramach NFZ
--- Koniec cytatu ---
Byłem w medice mega zadowolony . Polecam
izadi:
--- Cytat: lepka w Stycznia 19, 2015, 18:45:35 ---2. Dobry stomatolog, który wyrwie dwie ósemki na NFZ. Czy ktoś korzystał kiedyś z narkozy?
--- Koniec cytatu ---
Ja i mąż wyrywaliśmy ósemki na NFZ w De-Ka-Dente w Szczecinie na Przyjaciół Żołnierza, jedyny koszt to znieczulenie i ewentualne prześwietlenie, jeśli jest konieczne
Emilkaa:
UWAGA na :
Gabinet Magnolia dr A. Staroń- Saramak.Jeśli chcecie mieć :
Bardzo długie i nieudolne leczenie kanałowe.Całkowity koszt 1600 zł.Po 2 miesiącach okazało się ,że jeden kanał był zle opracowany i leczenie do powtórki.Dodatkowy koszt ponad 1000 zł( oczywiście w innym juz gabinecie...)
Natomiast w STOMAXie w kanale zacementowano mi fragment narzędzia....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej