Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 13336287 razy)

Offline Samsonowicz

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21240 dnia: Maja 24, 2026, 23:26:12 »
Rasowiec. Wiem boli. Ze zaklad wychodzi na prosta. I moze za dwa , trzy lata  pracownicyy beda zarabiac wiecej jak ty . Na rynku pracy. Zawsze zapraszamy . Na mlodego aparatowego.pozdrawiam

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21241 dnia: Maja 24, 2026, 23:46:12 »
Rasowiec. Wiem boli. Ze zaklad wychodzi na prosta. I moze za dwa , trzy lata  pracownicyy beda zarabiac wiecej jak ty . Na rynku pracy. Zawsze zapraszamy . Na mlodego aparatowego.pozdrawiam
xD Nie beda zarabiac tak jak ja, juz o tym rozmawialismy.

I wciaz - dlaczego mialoby mnie bolec to, ze zaklad wychodzi na prosta? xD

Ja wiem, ze ty jestes tepym zwiazkowcem, ale zeby nie rozumiec tak prostej rzeczy to juz dramat. Ale wytlumacze. Jak zawsze wam, zwiazkowcom, trzeba tlumaczyc jak dzieciom.

Po pierwsze - moge wrocic do zakladu kiedy tylko bede chcial i co wiecej - mysle ze nawet kiedys wroce, jak sie sytuacja poprawi.

Po drugie - wazniejsze - zalezy mi na tym, zeby zaklady "dobrze staly" i zeby ludzie tam dobrze zarabiali, nawet jakbym mial tam nigdy w zyciu nie wrocic i juz tlumacze takiemu tlukowi jak ty dlaczego:

Zaklady sa na tyle duzym pracodawca w regonie, ze w momencie jak tam sie podnosza pensje, to wszyscy dookola musza sila rzeczy tez je podnosic. Jak na zakladach bedzie sie dobrze zarabialo, to bede mogl isc do mojego pracodawcy i powiedziec mu "sluchaj, mam stawke XXX, a na zakladach daja 500zl wiecej - albo mi dajesz tyle co tam, albo odchodze" i mam duzo wieksza sile przebicia zeby to uzyskac.

Teraz zrozumiales, czy jeszcze ci cos dotlumaczyc?

W ogole jak malym czlowiekiem (choc wagowo wielkim ;)) trzeba byc, zeby myslec ze ktos siedzi i go boli, ze dostajecie lub nie dostajecie premii XD

O twoim falszu juz ci raz powiedzialem - bedziesz podskakiwal to omowimy temat, Rafał.

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #21242 dnia: Maja 25, 2026, 00:05:48 »
Oj jak boli. Pozdrawiam Rasowiec. Dobranoc

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21243 dnia: Maja 25, 2026, 00:08:19 »
Oj jak boli. Pozdrawiam Rasowiec. Dobranoc
X D

I wlasnie tak sie blaznicie, za kazdym razem...a bolec, to cie moga kolana jak chodzisz, Rafałku.

Offline Rafał ZZ

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21244 dnia: Maja 25, 2026, 22:20:44 »
Witam, nie jestem Samsonowiczem.
Pozdrawiam.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21245 dnia: Maja 25, 2026, 22:52:56 »
Witam, nie jestem Samsonowiczem.
Pozdrawiam.
Potwierdzam i chciałbym się wycofać z tego co pisałem. Pomyliłem Samsonowicza z innym użytkownikiem o podobnym nicku ;)

Mój błąd, mea culpa.

Oczywiście stanowisko i wypowiedzi podtrzymuje, wycofuje tylko słowa, że Samsonowicz to Rafał i przepraszam za zepsucie urlopu 🤣

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #21246 dnia: Dzisiaj o 13:02:08 »
Związki gotowe na spotkanie w piątek ?
A może czas poinformować ludzi ze tabelka najwcześniej będzie po 15.06.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21247 dnia: Dzisiaj o 16:35:10 »
Pod postem MZZPRC na fejsbuku o spotkaniach z zarzadem chlop pyta "czemu maja sluzyc te spotkania", a jakis debil ze zwiazku mu odpisuje "spotkania organizowane sa przez zarzad spolki, prosze isc i zapytac"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Czy ta banda debili zwiazkowych w ogole jeszcze cokolwiek robi? CO KOL WIEK?!

Siedzi tlusty swiniak, 1000 brutto podwyzki dostal i nawet nie wie, lub nie chce powiedziec (obie opcje sa rownie zenujace) w jakiej sprawie beda spotkania?

Wy ludzie serio lubicie byc tak traktowani czy o co chodzi? Bo moze mi cos umyka

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #21248 dnia: Dzisiaj o 20:15:47 »
Rasiec a moze ty podaj nam gdzie ty pracujesz i bedziemy hejtowac twoje podworko tak jak ty nasze. Zobaczymy czy nie okazesz sie taka 'fujarą' i 'miękiszonem' i podasz nazwe zakladu. Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 20:18:35 wysłana przez Samsonowicz »

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21249 dnia: Dzisiaj o 21:20:39 »
Rasiec a moze ty podaj nam gdzie ty pracujesz i bedziemy hejtowac twoje podworko tak jak ty nasze. Zobaczymy czy nie okazesz sie taka 'fujarą' i 'miękiszonem' i podasz nazwe zakladu. Pozdrawiam
Po pierwsze naucz sie definicji co to jest "hejt", bo wlasnie takie miekiszony i platki sniegu jak ty kazda krytyke, nawet konstruktywna nazywaja hejtem.

Po drugie - ja lubie ten zaklad, spedzilem w nim pare lat i do samego zakladu nic nie mam, tylko glupoty nie lubie.

Po trzecie - tylko ciebie hejtuje, bo jestes pijakiem i idiotą xD No i zwiazki, ale z nimi to konstruktywna krytyka.

A po czwarte - nie, nie podam. Za mala firma, jeszcze bys wypisywal do moich przelozonych ze cie wyzywam na forum xD

Moge byc dla ciebie fujara, twoje slowa, tak samo jak cala twoja osoba nie maja absolutnie zadnego znaczenia, ani dla mnie ani dla swiata, jestes po prostu zwyklym nieudacznikiem byku.

Offline Rafał ZZ

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21250 dnia: Dzisiaj o 22:00:43 »
Witam, spotkania organizowane przez poprzedni zarząd (byłem osobiście na 80% z nich) nie przynosiły za dużo, na zadawane pytania odpowiedzi były wymijające, albo było mówione że się dowiedzą i na następnym spotkaniu udzielą odpowiedzi. Niestety następnych spotkań nie było. Obawiam się, że na najbliższych spotkaniach będą raczej przechwałki pierwszym kwartałem i w jak dobrym kierunku wszystko idzie. Informacja o spotkaniach dwa dni przed to moim zdaniem lekceważenie pracowników i zagrywka aby czasem za dużo ludzi nie przyszło. Dlatego namawiam wszystkich do przyjścia i zadawania pytań.