Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11478022 razy)

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20355 dnia: Listopada 28, 2025, 18:10:35 »
Związki na czele z niepiśmiennym przewodniczącym są aktualnie zajęte wyrzucaniem Tarocinskiej ze swoich szeregów, bo dla dobra pracowników odważyła się wystartować bez ich łaskawej zgody xD

Moje serdeczne gratulacje dla wszystkich którzy jeszcze płacą składki na MZZPRC, przynajmniej wiecie, że te pieniądze są dobrze wydawane xD
Ale mają grupę na WhatUpie;)
Związki czy Tarocińska? xD
Mają czyli mzzprc.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20356 dnia: Listopada 28, 2025, 21:35:08 »
Związki na czele z niepiśmiennym przewodniczącym są aktualnie zajęte wyrzucaniem Tarocinskiej ze swoich szeregów, bo dla dobra pracowników odważyła się wystartować bez ich łaskawej zgody xD

Moje serdeczne gratulacje dla wszystkich którzy jeszcze płacą składki na MZZPRC, przynajmniej wiecie, że te pieniądze są dobrze wydawane xD
Ale mają grupę na WhatUpie;)
Związki czy Tarocińska? xD
Mają czyli mzzprc.
Oooo czyli się wzięli za robotę xD. I co tam gadają ciekawego? Jak Tarocinską usunąć że związku, czy jak przenieść swoich na wodę? XD

Offline Temerczyk

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20357 dnia: Dzisiaj o 08:58:50 »

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20358 dnia: Dzisiaj o 09:29:14 »

Szczerze mało mnie oni interesują tak jak inne ZZ.
Nigdy nie pomogli w niczym , więc mają jednego członka mniej.

Offline Daniel

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20359 dnia: Dzisiaj o 09:37:10 »
Jedyna słuszna droga dla Polimerów. Restrukturyzacji sądowa może ściąć wszystkie długi i dać szansę na normalne funkcjonowanie. Ktoś wpakował 7 mld złotych w bagno, niech w końcu za to odpowie.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20360 dnia: Dzisiaj o 10:05:33 »

Prawidłowo. Jak największy związek zamiast dbania o ludzi zajmuje się szykanowaniem swoich członków za chęć działania i upychaniem syna przewodniczącego na lepszych wydziałach to się nie dziwię, że ludzie odchodzą. I tak dziwie się, że ktoś jeszcze w tych związkach jest xD no ale jak w najbliższych wyborach ludzie będą głosować na przedstawiciela związków to nawet mi was nie żal xD

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20361 dnia: Dzisiaj o 10:28:27 »

Prawidłowo. Jak największy związek zamiast dbania o ludzi zajmuje się szykanowaniem swoich członków za chęć działania i upychaniem syna przewodniczącego na lepszych wydziałach to się nie dziwię, że ludzie odchodzą. I tak dziwie się, że ktoś jeszcze w tych związkach jest xD no ale jak w najbliższych wyborach ludzie będą głosować na przedstawiciela związków to nawet mi was nie żal xD
A czym się ZZ zajmują ? Poza udostępnianiem pism ,które napisali , ale zapominają wstawić odpowiedzi.
Nie potrafią poinformować o negocjacjach , każą chodzić do swoich biur.
Mając konto na Facebooku mogą tam napisać chociażby drobną informacje
A to , że Panią Ania "wyrzucają" ze swoich struktur świadczy o nich , jak było dobrze to Pani Ania była "fajna".
To jest typowe podejście ludzi z Zakładów.

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20362 dnia: Dzisiaj o 10:50:52 »
8-12 Grudnia jest druga tura wyborów do RN, nie możecie pisać teraz takich rzeczy, bo nam znowu forum przymkną xd.
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.