Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 14297567 razy)

Offline polo

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21690 dnia: Lipca 26, 2026, 19:39:05 »
dużo osób ma bekę z tej grupy..... największe marudy na tamtej grupie, to w większosci pracownicy którzy w ich mniemaniu są najbardziej niedoceniani, ale no cóż wiele o nich pisać :) zaglądam co jakis czas i widze ze chłopaki "zyją' tamtą grupą

Online Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21691 dnia: Lipca 26, 2026, 19:47:44 »
dużo osób ma bekę z tej grupy..... największe marudy na tamtej grupie, to w większosci pracownicy którzy w ich mniemaniu są najbardziej niedoceniani, ale no cóż wiele o nich pisać :) zaglądam co jakis czas i widze ze chłopaki "zyją' tamtą grupą

O tak xD "mi sie nalezy", a potem "ja sie nie bede uczyl" xDDD moje ulubione podejscie zakladowe.

I wrecz POLECENIA do Anki, że ma im dawać informacje xD piękne uniwersum.

A zwiazki cos cichutko ostatnio.

Offline AB

• Gadatliwy
« Odpowiedź #21692 dnia: Dzisiaj o 12:29:13 »
Jak to cichutko jak główny łysy lizodup chodzi i sieje ferment że ma info z pewnego źródła że "Małgośka mówi mi, wartościowanie ch.j strzeli, oni nie warci podwyżki" , a komuch "Jak do tego doszło nie wiem, mi mają dać, wy możecie spadać"

Online Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21693 dnia: Dzisiaj o 12:46:41 »
Jak to cichutko jak główny łysy lizodup chodzi i sieje ferment że ma info z pewnego źródła że "Małgośka mówi mi, wartościowanie ch.j strzeli, oni nie warci podwyżki" , a komuch "Jak do tego doszło nie wiem, mi mają dać, wy możecie spadać"
Joł, ale nazwiskami poproszę, bo ja tych waszych ksyw nie ogarniam, oprócz tych co sam nadałem xD kto jest kto? Małogśka to się domyślam, komuch to pewnie ktoś z Solidarności, ale kto to łysy lizodup xD

Offline kier

• Gaduła
« Odpowiedź #21694 dnia: Dzisiaj o 14:40:40 »
No to raczej jakiekolwiek podwyżki ..uj strzelił😤

Online Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21695 dnia: Dzisiaj o 15:42:52 »
Dzień dobry Państwu.

W nawiązaniu do opublikowanego pisma Zarządu do organizacji związkowych oczekuję od Pana Samsonowicza znalezienia resztek honoru, przeproszenia mnie i przyznania mi racji.

Zeby bylo latwiej ponizej proponuje tresc posta:

Niniejszym chcialbym przeprosic Pana Rasowego_Aparatowego, przyznac mu racje oraz potwierdzic, ze rzeczywiscie jest 3 kroki przed wszystkimi, a ponadto, że Pan Rasowy_Aparatowy jest debesciak i wcale nie jest gupi.

W przypadku nie spelnienia powyzszego Rasowy_Aparatowy nie zaprzestanie osmieszania użyszkodnika Samsonowicz przed wszystkimi kolegami na forum.
(w przypadku spelnienia tez, ale to nic xD).

Jakby związki albo pani prezes Królak chciały konsultacji to chetnie pomoge, zdalnie, odplatnie, platnosc w formie przelewu na schronisko dla zwierzat, kto pierwszy ten lepszy xD

A tak juz troche bardziej powaznie to wszystko wam powiedzialem jakis czas temu, ale wy zawsze wiecie lepiej. Ciekawe co zwiazki na to. Gruby sie zrobie od tego popcornu co musze tu jesc, a jak bede gruby to jeszcze mi zaproponuja stanowisko przewodniczacego MZZPRC, bo to chyba jedyne kryterium xDDD