Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 14401220 razy)

Offline FasolaJas

• Nowicjusz
  • *
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21750 dnia: Dzisiaj o 02:26:28 »
Przecież od dawna wiadomo że przedstawiciel załogi w zarządzie po wyborach staje się nagle przedstawicielem zarządu wobec załogi a nie odwrotnie. Jedynie bojkot przyszłych wyborów i brak reprezentanta wydaje mi się odpowiedni bo i tak nie ma na nic wpływu. No chyba żeby trzepać hajs za podpisywanie pism przeciwko załodze. Hipokryzja level hard. Z jabłek soczystych został jedynie zgniły jabol 😅

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21751 dnia: Dzisiaj o 07:02:08 »
Dlatego ostatnie moje głosowanie w tym zakładzie było ostatnim. I nie będę już słuchał "doradców" którzy będą biadolić "idź, bo wtedy dopiero będą robić co chcą" i tak robią co chcą...
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Online SexyAparatowy

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #21752 dnia: Dzisiaj o 10:18:18 »
Ja juz na ostatnim nie byłem jak wygral ten Pan Muskała. Po tym jak zawiodłem sie na Pani T stwierdzilem, ze nie bede sie przyczynial do tego teatru.