Dzień dobry Państwu.
W nawiązaniu do opublikowanego pisma Zarządu do organizacji związkowych oczekuję od Pana Samsonowicza znalezienia resztek honoru, przeproszenia mnie i przyznania mi racji.
Zeby bylo latwiej ponizej proponuje tresc posta:
Niniejszym chcialbym przeprosic Pana Rasowego_Aparatowego, przyznac mu racje oraz potwierdzic, ze rzeczywiscie jest 3 kroki przed wszystkimi, a ponadto, że Pan Rasowy_Aparatowy jest debesciak i wcale nie jest gupi.
W przypadku nie spelnienia powyzszego Rasowy_Aparatowy nie zaprzestanie osmieszania użyszkodnika Samsonowicz przed wszystkimi kolegami na forum.
(w przypadku spelnienia tez, ale to nic xD).
Jakby związki albo pani prezes Królak chciały konsultacji to chetnie pomoge, zdalnie, odplatnie, platnosc w formie przelewu na schronisko dla zwierzat, kto pierwszy ten lepszy xD
A tak juz troche bardziej powaznie to wszystko wam powiedzialem jakis czas temu, ale wy zawsze wiecie lepiej. Ciekawe co zwiazki na to. Gruby sie zrobie od tego popcornu co musze tu jesc, a jak bede gruby to jeszcze mi zaproponuja stanowisko przewodniczacego MZZPRC, bo to chyba jedyne kryterium xDDD