Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Pokaż wiadomości

Ta sekcja pozwala Ci zobaczyć wszystkie wiadomości wysłane przez tego użytkownika. Zwróć uwagę, że możesz widzieć tylko wiadomości wysłane w działach do których masz aktualnie dostęp.


Wiadomości - potrek

Strony: 1 2 [3] 4 5 6
31
Komputery, internet, telefonia i inne technologie / problem z nawigacją
« dnia: Grudnia 06, 2011, 14:23:12  »
Nie nie ;), taki błąd był w gazetce. W rzeczywistości jest 128mb ramu. Na opakowaniu jest napisane, to samo wskazuje system, jak i na stronie producenta (importera) widnieje taki zapis. Tak wiec błąd tylko i wyłacznie w gazetce biedronki.
Za taką kasę szczerze polecam ;)
Aha i najważniejsze windows 6  :rotfl:

32
Komputery, internet, telefonia i inne technologie / problem z nawigacją
« dnia: Grudnia 06, 2011, 11:22:21  »
W biedronce jest czadowa navi, go clever 5070, procek 500mhz, 128mb ramu, 5 cali ekran całosc za 189 zł. Mapy na Polskę z darmową aktualizacją przez rok.
Wrzuciłem nową automapę i działa jak burza :), a 128mb ramu sprawia ze sprzęt jest przyszłościowy.

33
Motoryzacja / Wibracje i brak mocy - "zatykanie" silnika
« dnia: Listopada 25, 2011, 12:25:33  »
Większosc motorów benzynowych ma problemy z cewkami, w moim poprzednim aucie ( xsara picasso 1,8 16v) padła dwa razy ( tam jest to  intergralna czesc i wymienia sie cała -- 600 zł ). Aby utrzymac cewke w jak najlepszej kondycji i jak najdłuzej, trzeba czesto wymieniac swiece zapłonowe --- zwłaszcza jesli w aucie jest gaz. Jak swieca jest nie do konca wydolna cewka podaje wiekszy prad no i niestety przepala się.

34
Kulinaria / Zielony ketchup
« dnia: Listopada 14, 2011, 12:53:24  »
Zielony keczup a fujjjj. W czasach wszechobecnej chemii, konserwantów jak najdalej od takich wynalazków. Poza tym jemy tez oczyma i chyba niefajnie wyglądałaby pizza z zieloną mazią.
No tak ale o gustach się nie dyskutuje ;)

35
Komputery, internet, telefonia i inne technologie / DSi - flash card
« dnia: Listopada 14, 2011, 10:39:52  »
Ja posiadam,  ;) Jak coś to pisz gg: 4735870

37
Motoryzacja / [Police] Gdzie jest dobry warsztat samochodowy (ogólnie)
« dnia: Października 24, 2011, 12:14:50  »
Co do SP AUTO to masakra jakas, nigdy wiecej !!!. Montowałem u nich swego czasu gaz do mojego picasso. Na poprawki smigałem co najmniej raz na dwa tygodnie a i tak pomimo przeszło 2 letniej ekspolatacji auto nigdy nie pracowało poprawnie. Były to bardzo niebezpieczne usterki --- auto gasło samoczynnie podaczas jazdy--- masakra.
Dopiero po którejs tam interwencji posłuchali się mnie --- totalnego laika przeciez, i przerobili układ wtryskowy ( dali za długie przewody od wtrysku do kolektora, jak i same koncówki były zamontowane pod złym kątem) . Po naprawie troszkę lepiej ale dalej bezstresowo nie dało sie jezdic. Mało tego, po zakonczeniu gwaracnji pojechalem na przegląd do innego zakładu LPG i tam okazło się ze komputer podłaczyli pod cewkę wysokiego napiecia i sie zjarał element odpowiadający za komunikację z komputerem.
Ogolnie maskara nas masakrami, kazdemu ODRADZAM !!!
Teraz smigam DIESLEM ;)


Po pierwsze: ortografia. Po drugie: strasznie wybiórczo używasz polskich znaków.
Kubapolice

38
Kulinaria / [Police] Pizzeria
« dnia: Października 21, 2011, 10:29:08  »
@grubcia1982, szczerze powiem, że nie robiłem tego bez maszyny :), ale myslę że powinno się udać ;) W maszynie jest o tyle fajnie ze w trakcie półtoragodzinnego wyrabiana ciasto jest cały czas lekko podgrzewane, wiec drożdze rosną jak szalone  :chef:
Trzymam koleżankę za słowo i czekam na info ;)

39
Kulinaria / [Police] Pizzeria
« dnia: Października 20, 2011, 21:05:24  »
a mój przepis  :<, aha no tak medialny przekaz bije wszystko na łeb  :rotfl:

40
Kulinaria / [Police] Pizzeria
« dnia: Października 17, 2011, 14:34:34  »
Co do samodzielnego robienia pizzy,  nic jej nie przebije, ale warunek jest jeden --- ciasto musi byc dobrze zarobione.
Jesli posiadacie w domu automat do pieczenia chleba --- to radze go uzyć --- bajka jest wtedy ciasto.
W moim moulinexie, ciasto wyrabiam na programie 11.
Przepis na dwie pizze ( rozkładam na owalnych blaszkach z dziurkami, polecam te z lidla -- maja teflon i nic nie przywiera)
składniki:
240ml wody
1 łyzka oliwy
łyżeczka soli
240 gramów maki pszennej ( typ 550 -- może byc inny )
240 gramów maki krupczatki
7 gramów suchych drożdzy .

Ciasto jest extra, podczas pieczenia spód niezbyt bardzo wyrasta, ale oponka dookoła robi sie grubiutka i chrupiąca.
Aha piec rozgrzewamy na maxa --- u mnie 275 stopni.
Zamiast żółtego sera polecam mozzarelle, super się ciagnie i ma mniej kalorii ;)
Co do pieczarek, to albo kroimy je mega cienko --- woda zdązy odparowac, zanim popłynie do pizzy, albo obsmażamy je na patelni pozbywając sie nadmiaru wody.
Ja osobiscie preferuje pierwszy sposób.
Co do sosu im bardziej pomidorowo tym lepiej, ja daje przecier z keczupem 70/30
i do tego jakies zioła, duzzzo czosnku :)
Dodatki jak kto lubi ;)
Smacznego. :chef:

41
Moje hobby / Nasze kochane PIESKI!!!
« dnia: Października 05, 2011, 12:04:26  »
Yorkasy sa najlepsze. W jednym maluchu siła i zaciętosc dwóch serc --- a jak one kochają ;)

42
Komputery, internet, telefonia i inne technologie / Konwerter na 6 wyjść
« dnia: Sierpnia 08, 2011, 10:14:34  »
90 w zupelnosci wystarcza, na mojej 80 mam idealny sygnał i nawet porzadny deszcz, snieg nie zakłóca mi odbioru. Kwestia idealnego ustawienia ;), mam monoblocka twin .

Ort. Pozdrawiam - Kuba

43
Juz gdzies wczesniej pisałem o PLAY. Polecam w 100%. Wczesniej bylem przez 8 lat w plusie( zdziercy ) . Teraz w play mam 540 minut do wszystkich sieci (abo 70 zł -- przez 9 miechów 35 zł ) i nieograniczone w sieci i na stacjonarne.
Nie sposób przegdac ;) polecam

44
Kulinaria / Gdzie zjeść kebaba?
« dnia: Lipca 25, 2011, 12:03:19  »
Bo kebab robi  sie samemu, ooo ;) Wtedy macie pewnosc co jecie. W niemieckim lidlu lub kauflandzie kupuje sobie chlebki do kebeba, jakies 87 centów.
Mieso podsmażam bez tłuszczu z dodatkiem przyprawy kamis do kebaba. Chleb do kontaktowego grila i sie robi. Sos to : majonez, jogurt, czosnek, keczup sol, pieprz do smaku. Warzywa takie jak kto lubi.
To jest pychota  :chef:

45
Kulinaria / naleśnikarnia
« dnia: Lipca 06, 2011, 14:33:15  »
[/quote]

Zależy, z cukrem pudrem 3 zł, z dżemem 4 zł, z dodatkami od 6 zł do 8,5 zł.[/quote

Pani anastazja, chyba reklamę robi na forum -- sobie ?   :rotfl:

Strony: 1 2 [3] 4 5 6