Mańkowa zdania nie zmieni, bo go nie ma. Ma zadanie: przedstawiać wywalanie ludzi z pracy jako reorganizację. Ma wprawę. Wcześniej jej drużyna robiła odwrotnie: sam pomysł przesunięcia nauczyciela z nauczania w Niemczech na nauczanie w Polsce był wywalaniem na bruk - chociaż stanowisko zostawało to samo, a pensja, choć bez dodatku w euro, nadal ładnie powyżej średniej krajowej. Ale to był ich kolega ze stronnictwa.
Musisz się Wykidajło zdecydować czy ja w końcu mam czy nie mam zdania
Mam....i nie zmieniam go w zależności od wiejącego wiatru i interesu. Nie jestem w stanie zmienić także zdania na Twój temat .... jesteś ,sfrustrowanym,zakompleksionym i zawistnym człowieczkiem .Myślisz ,że wiesz wszystko lepiej ,zawsze masz rację i oczywiście zawsze trzymasz z biednymi i pokrzywdzonymi tego świata.....och przepraszam z ofiarami działań B.Ch.
Nie jestem ani w żadnej drużynie ani fanklubie,składek nigdzie nie odprowadzam i nie spotykam się po to żeby cokolwiek ustalać ,wyciągać informacje czy knuć .Nie robię domówek i nie wylewam gorzkich żalów .Nie interesuje mnie też życie prywatne innych czego i Tobie życzę. Z psychologicznego punktu widzenia zajmowanie się życiem i problemami innych to nic innego jak odwrócenie uwagi od własnych .
Wracając do sprawy trzeba być na prawdę idiotą żeby wierzyć w tłumaczenie :"Pan Chmielewski musi wrócić do Polic bo jest tak dobry że to niesprawiedliwe że z jego pracy korzystają tylko dzieci z DPG " oczywiście to że był partnerem B.Ch nie miało absolutnie żadnego znaczenia i absolutnie nie była to zemsta
Oczywiście to było do przewidzenia że tak się może stać ale......trzeba trochę bardziej panować nad własnymi emocjami i nie pokazywać czym się kieruje przy odwołaniu nauczyciela. Chodzi o formę ....a mianowicie o to że nie robi się pewnych rzeczy drastycznie,nauczyciel powinien zachować dotychczasowe godziny a nie dostawać nowych...tzw wyciszanie etatu i dawanie możliwości uczniom dotrwania do końca przy tym samym wykładowcy i wychowawcy
Poza własną nienawiścią do nauczyciela powinno się liczyć dobro ucznia.
Masz nieładny zwyczaj Wykidajło zaglądania do cudzych kieszeni...oj nieładnie ,weź się za jakąś dochodową pracę to przestanie przerażać Cię wizja jeżdżenia 107 ( o 9 z groszem) do pracy do końca życia. A pensja w euro nie jest "dodatkiem" tylko wynagrodzeniem za pracę ....o ile wiem sam też nie pracujesz na wolontariacie?
Jeśli chodzi o plan to wejdź na stronę szkoły i się dokładnie przyjrzyj .Ja nie zauważyłam żeby ktoś miał więcej okienek niż inni, większość je ma . No ale mogę się zgodzić że jak się kiedyś siedziało przy planie i układało pod siebie to teraz to jedno czy dwa okienka są strasznym problemem:) Ciekawe czy tę osobę interesował plan w zeszłym roku kiedy inni mieli okienka ? Jeszcze jedna rzecz.plan układa się pod ucznia....nie pod nauczyciela.
Post Merge: [time]Marzec 31, 2015, 11:45:05 [/time]
Masz na myśli takich "odważnych" jak ty? Czy jeszcze odważniejszych obrońców Jedynej, którzy nawet nicki mają kradzione?
O co chodzi? Proste - boicie się, że ktoś może przeciwko wam użyć takich samych brudnych metod, jakich wy używacie: przejedzie się po rodzinie, zacznie śledzić każdy ruch. Boicie się też, że normalni ludzie się dowiedzą, kim są ci "odważni" w anonimowym obrzucaniu błotem osób znanych z imienia i nazwiska. Dlatego się kryjecie jak szczury.
Wykidajło...to jest forum i tu się funkcjonuje jako nick Ty też o ile się nie mylę. A do czego potrzebna Ci wiedza z kim rozmawiasz? Może właśnie do tego żeby tym przysłowiowym błotem obrzucać??